İnternet üzerinden mağazalara göre çok uygun fiyatlarla satış yapan pırlanta üreticisi
Sirius Diamond, açılış promosyonu olarak üye olan herkese nakit gibi hemen kullanabileceği
20 YTL değerinde alışveriş puanı veriyor.
Üye olan herkesin hesabına anında 20 YTL ekleniyor.Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Öyle olduğuna göre sitede 20 ytl lik bir ürün yoktur yanılıyormuyum yoksa? Bilgilendiridğin için teşekkürler
Bir elmas dukkanında 20 ytllık ındırım hıcbırsey bence
Siteyi incelerseniz mağaza fiyatını ve indirimli internet fiyatını görebilirsiniz. Ben başka sitelerle de karşılaştırdım zaten. Burada bahsettiğim şey indirim değil, 20 YTL'lik alışveriş puanıdır. Bu kadar indirimin yanında üye olan herkes ektradan 20 YTL daha kazanıyor.
Yakında yılbaşı var, sevgililer günü var...Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Siteyi incelerseniz mağaza fiyatını ve indirimli internet fiyatını görebilirsiniz. Ben başka sitelerle de karşılaştırdım zaten. Burada bahsettiğim şey indirim değil, 20 YTL'lik alışveriş puanıdır. Bu kadar indirimin yanında üye olan herkes ektradan 20 YTL daha kazanıyor.
Yakında yılbaşı var, sevgililer günü var...
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya giris yapin
öylede kimse bu krizde kalkıpta takı için bi ton para verirmi oda ayrı mesele şahsen ben almam alanada mani olmam
öylede kimse bu krizde kalkıpta takı için bi ton para verirmi oda ayrı mesele şahsen ben almam alanada mani olmam

[/quote]
aynen katılıyorum. bu 20 YTL ler giderek artacak zaten. millet pırlantayı ne yapsın bu koşullarda.
sanki firmanın sahibi gibi aktarıyor arkadaş bilgileri
sanki firmanın sahibi gibi aktarıyor arkadaş bilgileri 
valla bendede arkadaş öyle bir izlenim bıraktı ne hikmetse