Başınız Sağolsun ,Allah rahmet eylesin
başınız sağolsun selmam geride kalanlara allah sabır versin
başınız sağolsun Allah rahmet eylesin...
5 gündür cenaze nedeniyle evde yoktum yarında yokum geldiysede gitmiştir.keşke kaybettiğim kişiyi kaybetmeseydimde birsey gelmeseydi.hiçbirşeyde gözüm kalmadı
başınız sağolsun... 
teşekkür ederim buradanda herkese duyurmak isterim ayağınızı yorganınıza göre uzatın,borcu olan ark. cok iyi düşünüp hareket etsin.borçları vardı eniştemin 10 senedir carsamba günü kendini asmış ve teyzem bulmuş hala olayın sokundayım.sakın kimse bu yolu denemsesin
çok kötüü... başınız sağolsunn
başınız sağolsun..Allah sabır versin
Allah insanı bu yola düşürmesin.İntihar edenin durumu ne olduğunu burdan bakabilirsiniz. Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
allah sabır versin, bişey söylenmiyo maalesef..
çok üzüldüm. Allah sabır versin arkadaşım.ölüm zaten acı ama böylesi daha da çok acı. Allah affetsin eniştenizi ailesinede sabır dilerim.
bizimde 15 gün oluyor yakınımızı kaybettigimiz seni çok iyi anlıyorum.
[/quote]
teşekkür ederim buradanda herkese duyurmak isterim ayağınızı yorganınıza göre uzatın,borcu olan ark. cok iyi düşünüp hareket etsin.borçları vardı eniştemin 10 senedir carsamba günü kendini asmış ve teyzem bulmuş hala olayın sokundayım.sakın kimse bu yolu denemsesin
[/quote]
Başınız sağolsun,,içim titredi okurken

Kimbilir nasıl bir durumdaydı da bu yolu seçti.. Allah taksiratını affetsin,geride kalanlara da sabır versin..