üye olup haber mi tıklıyacaz hepsi bu mu:D?
zamanında milliyette böyle bir yarışma yapmıştı,milyon puanlarla birinci çıkıyordu
işi olmayana göre kampanya bu!
pff:S çoook zor 1000 puan yapabildm:D
[/quote]
hayır yalnışlık yok..
10675 oldu kontrol amaçlı bir habere daha tıkladım 5 puan daha verdi.
zaten puan tablomdan kopyalayıp yapıştırdım...
ha zormu hemde çok...bana sorun belim sırtım koptu başında oturmaktan yemeğimi bile pc başında yedim...
sonra dedim ne yapıyorum ben?zaten başlayalı 2 gün olmuş kazanamayacağım belli boşuna mahvediyorum kendimi..
ayrıca çok gizli bölümlerde haberler var sadece ana sayfadakilere tıklamakla olmuyor...
puanımın bu kadar yüksek olmasının diğer sebebi ise bazı haberler 100-60-75 30 gibi yüksek puanlar veriyor haber siteye düşer düşmez tıklandığında yüksek oluyor bundan birazda yüksek olmuştu...
[/quote]
iyi puan yapmışsın bende uğraştım biraz ama çok oyalıyor,yorucu,bir de kimin kaç puan aldığını görebilsek yine uğraşılır ama o da meçhul.Sonuçlar açıklanınca veriyorlarmış.o kadar uğraştıktan sonra kalkıp başkası kazanacak bize hayal kırıklığı ve yorgunluk kalcak..
Ben de 2 gün uğraşımın sonunda 1100 puan yapabildim ben de çekilsem ii olcak zor görünüyo evle ilgilenemiyorum
Ben de 2 gün uğraşımın sonunda 1100 puan yapabildim ben de çekilsem ii olcak zor görünüyo evle ilgilenemiyorum
aynen ben çekildim bile
onca vaktime acıdım yahu...
Sitede Bir Bayan Günlük 20.000 puan alabildiğini söylüyor tabi internet aleminde lafa gelince aslanız kaplanız Bir yandan düşüyorum azimle uğrarsa bi söz var "Azimle S*çan Betonu deler" diye ama bi yandan da ben elimden geldiğince tıklıyorum kendimi onun yerinne koyuyorum imkansız diyorum. Sonuc merakla bekliyorum