Gönderen Konu: migros tan 5 tl knorr ürünü alana 1 litre komili ayçiçek yağı bedava  (Okunma sayısı 4039 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
migrostan 30 nisandan itibaren her gün 5 tl knorr ürünü alan ilk 1500 kişiye 1 litre komili
ayçiçek yağı bedava insert dönemi boyunca,
bir aptala verilecek en güzel cevap susmaktır,

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
10:00 damı başlıyor kampanya

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
10:00 damı başlıyor kampanya
evet sanaya yüksek katılım yapıp araba kazanan ham atmaca geceden ekibiyle çadır
kuracakmış marketin önünde izdiham olabilir  :)

Çevrimdışı dileke

• Acemi Kampanyacı
  • **
  • istediğim sadece şans
okadar çok sey yazılmışki okumaya üşendim araba  nasıl kazanmış anlamadım sabah 11de çekiliş olmadımı  nasıl aramıslar onu hadi aramadılar neden araba kazandım diye sallar ???

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
5818 e money yazıp sisteme kayıtlı hattı ile kayıtlananlara 40 tl tüm bebek bezi ve bebek
bakım ürünü alımında 10 money mama,şampuan,bez vs...
« Son Düzenleme: 29 Nisan 2015, 17:46:17 Gönderen: klewx »

Çevrimdışı anvil

• Global Moderator
  • Hero Member
30 Nisan-13 Mayıs tarihleri arasında Migros, 5M Migros mağazalarından Money Club Kart, Money Bonus ya da Money Club özellikli diğer kartlar ile yapılan alışverişlerde geçerlidir. Kampanya süresi boyunca her gün saat 10:00 itibariyle tek seferde 5 TL'lik Knorr marka çorba,bulyon veya harç alışverişi yapan ilk 1500 kişiye 1 litre Komili Ayçiçek Yağı hediye edilecektir. Hediye ürün kazanımı ile ilgili müşteri bilgilendirmesi işleme ait kasa fişinde yer alan açıklama ile yapılacaktır. Kampanyadan, kampanya tarih aralığı boyunca her gün tüm mağazalardan alışveriş yapan ilk 1500 kişi yararlanacaktır. Ürün indirimi teknik nedenlerden dolayı yapılamadıysa, indirim tutarı 2 iş günü içerisinde müşterinin kartına tanımlanacak ve ilk alışverişte indirim olarak yansıtılacaktır. En fazla 1 adet indirimli ürün alınabilir.

Çevrimdışı klewx

• Usta Kampanyacı
bingo 150 phılıps süpürge çekilişide bitmiştir markera tanıtım yapacaktı çekilişi merak eden
bastırıp sorsun 0212 266 54 04 olan oldu biten bitti saklamasınlar,

Çevrimdışı kyigit

• Usta Kampanyacı
ben iki yöresel bir de çabuk çorba alarak yaptım sabah alışveriş, sorunsuz düştü sıvı yağ neyse ki.. bu ara bu tarz kampanyalarda hep sorun yaşıyodum ..
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2015, 18:05:26 Gönderen: kyigit »

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
5818 e money yazıp sisteme kayıtlı hattı ile kayıtlananlara 40 tl tüm bebek bezi ve bebek
bakım ürünü alımında 10 money mama,şampuan,bez vs...

Migrosun android uygulamasını telefonuna indirirsen orada kartına bir tıkla tanımlıyorsun indirimleri, mesaja falan gerek yok
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı düşler sokağı

• Usta Kampanyacı
hediye ayçiçek yağını anında mı yoksa sonradan mı alıcaz?