ben gönderdim bugün ama ön yüzü sadece ve tc no kapalı şekilde
ben bu hafta göndercem mecburen
bende yarından sonra göndericem ama dediğim şekilde ister kabul etsinlr ister etmesinler anne baba adını görseler nolur görmeseler nolur..
kazanmak iyi hoşta, alt tarafı 1 traş bıçağı için kimlik bilgileri gönderilirmi bilemem gönderecekler iyi düşünsünler, sonradan pisman olmayın keşke yollamasaydım diye.
sadece macbook değil yanında bide i pod touch varmış bari onu 2.ye verselermiş

katılım koşulları madde 7
Her gün sorulan soruya doğru cevabı veren ilk 10 katılımcı Gillette Fusion Power Stealth Tıraş Bıçağı kazanmak hakkı elde edecektir. Kampanyanın son gününde sorulacak olan final sorusunu doğru yanıtlayan ilk kişi ise Apple Mac Book ve iPod Touch kazanma hakkı elde edecektir.
sanki çabuk gececek kaldı 23 saat 15 dk
Saat 11 i bekliyelim bizde

Alıştık ya...
bu ne ya bari saat aralığı verselerdi herhangi bir saatte olması çok kötü her dakika başında durmak lazım
mail gelen arkadaşlar, mail adresini verebilirmisiniz bir sorsak bize mail gelmedi diye.
dün gece 1-2 saat site hiç açılmadı tahminimce siteye saldırı oldu gibi geliyor ama neyse bakalım ne olucak saldırı olduysa soruda gitti demektir

mail gelen arkadaşlar, mail adresini verebilirmisiniz bir sorsak bize mail gelmedi diye.
Telefon: 0212-276-90-10 maillere cevap vermiyorlar telefon et en garantisi.