Gönderen Konu: Gillette Fusion Power Stealth ödüllü yarışma/1 Aralık  (Okunma sayısı 159651 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
Ynt: Gillette Fusion Power Stealth ödüllü yarışma/1 Aralık
« Yanıtla #1300 : 25 Kasım 2009, 16:27:17 »
Nüfus cüzdanın ön tarafını yollamanız yeterli az önce konuştum öyle söylediler.
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı kirnak58

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1301 : 25 Kasım 2009, 17:26:37 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
kimlik fotokopisini çektirin
sonra ordaki özel vermek istemediğini kimlik no vs karalayın bir güzel
sonra fakslayın
not düşün kenarına:
ismim soyadım resmim şehrim burda varr
sanırım bunlar sizi inandırır ben olduğumaa  :D
vallah böyle gönderecemm benn
bende öle yapıcam tc numarasını bilhassa karalayın arkadaslar

Çevrimdışı Melos

• Usta Kampanyacı
    • Gezi,Yemek Tarifleri,Tatil,Hobi,Video,Örgü,Dantel,Sağlıklı Beslenme Ve Diyet
« Yanıtla #1302 : 25 Kasım 2009, 18:09:18 »
benim zaten eşimin adına o karalasın dicem

babam ı düşünüyom onu nasıl alcaz  :) ama ona mail gelmemiş

kısmet babama sorarım boşver 20 milyonluk için vermem derse almam:D

Çevrimdışı sinless

• Usta Kampanyacı
  • Egolarıma sponsor ol.
« Yanıtla #1303 : 25 Kasım 2009, 18:28:25 »
Sayın ****** ******,

Fark-ı Titreşim ekibi olarak, kampanyamıza katlımınız süresince yaşanan bazı

sorunlar nedeniyle üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Sizi rahatsız eden bazı noktaları açıklığa kavuşturmak amacıyla bu maili sizinle paylaşmak istedik.

Öncelikle bizden kaynaklanan bir problem nedeniyle; mailimiz size diğer tüm mail adreslerini içeren bir şekilde gönderildi. Bu konuda gösterdiğiniz anlayış için çok teşekkür eder, bir daha böyle bir sorunun yaşanmayacağı konusunda sizi temin ederiz.  

Mail gönderimi esnasında Gmail kullanmamızın sebebi ise; Google hizmeti sayesinde, gönderdiğimiz mailin spam iletiler arasına düşmesini engellenmek.

Kazandığınız hediyenin çok büyük bir maddi değere sahip olmadığını biliyoruz. Fakat bizim için önemli olan hediyenin değeri değil katılımcılarımızın emeğinin ve hakkının korunması. Kimliğinizin fotokopisi bize bu noktada yardımcı oluyor. Yani katılan sahte isimleri dolayısıyla da aynı kişinin birden fazla ödül kazanmasını bu şekilde engelleyebiliyoruz.

Kampanya süresince sizi rahatsız eden durumlar yaşandığı için üzgün olduğumuzu tekrar belirtmek isteriz.

Yepyeni kampanyalarda buluşmak dileğiyle...  

Az önce gelen mail
Pexu tart Prod.

Çevrimdışı medusazuu

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #1304 : 25 Kasım 2009, 18:34:54 »
bugün kazanan varmı? ben 11:01 le gönderdim ve kazanamamışım. adını soyadını adresini yok doğrulama kodu derken zaten 30 sn cevabı bul 30 sn hangi ara 10 kişi girdi? bana saçma ve gerçekden uzak gelmeye başladı....bu siteye neden üyelik yok her tanrının günü ad soyad adres yazıyoruz? bu gillette bıçağı kazanmak amaçlı değil, hem oyun hem kazanma hissi için yapılan bişi ama inandırıcılığını kaybetmek üzere. madem öyle kazananların yanına cevaplarının ulaşma süreleri dakika ve saniye olarak verilsin. boş yerede kimseyi uğraştırmasınlar. hayır 11:00 15 sn falan varsa kasmayalım....

oy lütfennnn :)
oy verenler lütfen öm atın, takip edemiyorum oy verenleri.

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1305 : 25 Kasım 2009, 18:39:02 »
bugün kazanan varmı? ben 11:01 le gönderdim ve kazanamamışım. adını soyadını adresini yok doğrulama kodu derken zaten 30 sn cevabı bul 30 sn hangi ara 10 kişi girdi? bana saçma ve gerçekden uzak gelmeye başladı....bu siteye neden üyelik yok her tanrının günü ad soyad adres yazıyoruz? bu gillette bıçağı kazanmak amaçlı değil, hem oyun hem kazanma hissi için yapılan bişi ama inandırıcılığını kaybetmek üzere. madem öyle kazananların yanına cevaplarının ulaşma süreleri dakika ve saniye olarak verilsin. boş yerede kimseyi uğraştırmasınlar. hayır 11:00 15 sn falan varsa kasmayalım....

Bunun cevabı kısaca zeka ve teknolojiyi bir arada kullanmak.11:00:15 demişsin yaa,ondan daha erken göndermek de mümkün.Form doldurmak bile 15 saniyeden uzun sürer dersen,kim uğraşırki form doldurmakla derim ;)

Çevrimdışı ciko_seko

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #1306 : 25 Kasım 2009, 20:49:25 »
internet explorer'in özelliklerden veya hangi tarayıcıyı kullanıyorsanı ayarlarına girerek otomatik tamamlama formunu açık tutun her zaman isim girmenize gerek kalmaz öğreniz isminiz s ile başlıyorsa s ye basıp entere basarsınız soy adınız a ile başlıyorsa a ya basıp geçersin  yani bu şekilde yapıyorum ben ve sanıyorum ki bir çok kişi böyle yapıyor hergün baştan tüm bilgiler girilirse oooo çok uzun sürer,otomatik tamamlama konusuna gelince şuanda bile otomatik olarak ismini explorer tanınabilirsin gerekli ayarları yaptıktan sonra gilette sitesine girip cevap gönder yarın sabah kimin adına yarışacaksan eğer onları kaydebilirsin ;) ve bu şekilde isim doldurmak 5sn ni almaz bile ;D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin  Destek Verenlere İstediği Her Kampanyada Seve Seve Destek Olurum...

Çevrimdışı ufoskop

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1307 : 25 Kasım 2009, 22:21:53 »
internet explorer'in özelliklerden veya hangi tarayıcıyı kullanıyorsanı ayarlarına girerek otomatik tamamlama formunu açık tutun her zaman isim girmenize gerek kalmaz öğreniz isminiz s ile başlıyorsa s ye basıp entere basarsınız soy adınız a ile başlıyorsa a ya basıp geçersin  yani bu şekilde yapıyorum ben ve sanıyorum ki bir çok kişi böyle yapıyor hergün baştan tüm bilgiler girilirse oooo çok uzun sürer,otomatik tamamlama konusuna gelince şuanda bile otomatik olarak ismini explorer tanınabilirsin gerekli ayarları yaptıktan sonra gilette sitesine girip cevap gönder yarın sabah kimin adına yarışacaksan eğer onları kaydebilirsin ;) ve bu şekilde isim doldurmak 5sn ni almaz bile ;D

İyi niyetli bir yorum ama bu dediğinden daha hızlısını yapmak da mümkün ;)

Çevrimdışı gloom4u

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1308 : 25 Kasım 2009, 22:31:14 »
final sorusu 1 aralıkta herhangi bir saatte :)

Çevrimdışı ezel59

• Usta Kampanyacı
  • eski türk filmlerine hayran bahtsız kampanyacı..
« Yanıtla #1309 : 25 Kasım 2009, 23:05:25 »
benim zaten eşimin adına o karalasın dicem

babam ı düşünüyom onu nasıl alcaz  :) ama ona mail gelmemiş

kısmet babama sorarım boşver 20 milyonluk için vermem derse almam:D

bende eşimin nüfus cüzdanında tc nosu seri nosu kısımlarını kapatıcam öle göndericem babamdan zor alırım gibime geliyo birde ikisinede maail gelmedi nolcak şimdi..