zaten bu makine ney onuda bilmiyorum kaç tl fax falan ne iş benim vericem arkadaşın fax i falan yok

ne kadar saçma ona gönderene kadr marketteen kendim alır veririm
bunda var bisey cünkü tek benmi kazandım forumda baya kazanan var neden onlara mail gitmedide tek bana geldi ve cok sacma kimlik fotokopisi tc numarasını her yerde kullanır ve daha neler neler varsın onların olsun
kirnak banada geldi ve çoğu kişiyede geldi
bazı kampanyalarda talihlilerden kimlik ibrazı istenebilir bu da çok doğal bir şey.. garipsememek lazım.. çünkü kazananların gerçek kişiler olması, diğer insanların hakkının yenmemesi için düşünülmüş.. art niyet aramaya gerek yok bunda
göndercem ben birde yaş sınırı var bazı kampanyalarda ondan da istenmiş olabilir kimlik
bazı kampanyalarda talihlilerden kimlik ibrazı istenebilir bu da çok doğal bir şey.. garipsememek lazım.. çünkü kazananların gerçek kişiler olması, diğer insanların hakkının yenmemesi için düşünülmüş.. art niyet aramaya gerek yok bunda
simdiye kadar katıldıgım ve kazandıgım kampanyalarda böyle birsey görmedim biraz garipsemem normal ayrıca calıstıgım kurulusta buna benzer binlerce olaya sahit oldum insanın aklına bin birtürlü sey geliyor ayrıca ben sordum mail alan varmı diye cevap verilmedi sizlere geldiyse sorun yok ozaman no problem
bir arkadaş yolladığını söyledi faks olarak.sanmıyorum sorun çıksın.zaten katılım koşullarındada yazmışlar istenilebilir diye..
benim aklıma gelmemişti iyi olmuş o zaman bende niye istiyorlar diye düşünüyordum

aynı ikametgah a bir tane vermeleri lazım aslında birde soyadı aynı olanların ip ini incelemeye alırlarsa daha temiz bir kampanya olur.bıçakları daha mı pahalı demişlerdi insanları bir nevi alıştırıyorlarda
simdiye kadar katıldıgım ve kazandıgım kampanyalarda böyle birsey görmedim biraz garipsemem normal ayrıca calıstıgım kurulusta buna benzer binlerce olaya sahit oldum insanın aklına bin birtürlü sey geliyor ayrıca ben sordum mail alan varmı diye cevap verilmedi sizlere geldiyse sorun yok ozaman no problem 
problem yoksa problem yok