Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOhooo saat 12 de açıldıysa ben yine unutayım bugünü.12.32 de cevabı gönderdim tam yarım saat sonra
sen yazdığında ben hala açamamıştım siteyi...
ben cumartesiden umutluydum. Cumartesi gününü kazanamadığıma göre zor kazanırım ben artık
biri beni kazandırsın yawww:D:D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOhooo saat 12 de açıldıysa ben yine unutayım bugünü.12.32 de cevabı gönderdim tam yarım saat sonra
ben cumartesiden umutluydum. Cumartesi gününü kazanamadığıma göre zor kazanırım ben artık
Benideee
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinOhooo saat 12 de açıldıysa ben yine unutayım bugünü.12.32 de cevabı gönderdim tam yarım saat sonra
Benideee
ve beni detraş olamıyorum işten kovulucam
valla o konuda ufuğa laf etmesin kimse kendi kazandı meloşa devam etti ona kazandırdı birde yetmedi bana cvp verdi bende kazandım.ha kazandık diye de durmadık arkadaşlar için her gün buranın başındayım.olurmu bilmem ama çabaladığımız kesin..
Küçük bebeğim var gece uyutmuyor sabah ta uyanamıyorum eşimin sakalları var hergün hergün çılgın gibi çıkıyor yokmu bize yardım edecek![]()
![]()
Elimden birşey gelse de yapabilsem fakat tek başıma yetişemiyorum herkese