Soru gelir gelmez gönderdim umutluyum ama başında çok bekleyen vardı bellide olmaz tabi,Gülhan'ın şansına artık

Ayrıca ben sayfanın açılmasını beklerken bi yandanda bloglara bakıyodum belki hangi blogun çıkıcağını tahmin edebilirim diye,bu blogada bakmıştım burdan ne sorucak,sorulcak bişe yok dedim kapattım

,bugünkü soru biraz dandik oldu sanki cümleyle bile tam uymuyo...
arkadaşım dışardaydım çıktım geldim yeni yazmaya anca vaktim oldu.kazanan kazanmıştır.sen kazananlardan birisin arkadaşım sen benden önce bulmuşundur.sen niye yazmadın
site açılmıyor bile bende
arkadaşım dışardaydım çıktım geldim yeni yazmaya anca vaktim oldu.kazanan kazanmıştır.sen kazananlardan birisin arkadaşım sen benden önce bulmuşundur.sen niye yazmadın
Altı üstü foruma site açıldı yazacaktın nerden baksan 30 saniye sürmez dimi?Bana gelince ben bu konuda cevap yazılınca katıldım,sen kadar bencil olabileceğimi düşünmüyorum
valla o konuda ufuğa laf etmesin kimse kendi kazandı meloşa devam etti ona kazandırdı birde yetmedi bana cvp verdi bende kazandım.ha kazandık diye de durmadık arkadaşlar için her gün buranın başındayım.olurmu bilmem ama çabaladığımız kesin..
seni de görüyorum site çöksün diye kazanıyım diyenlerden biri sensin ben senin kadar bencil değilim beni bilen bilir bu forumda eski üyelerden biriyim ben bu sitede ben kimin ne olduğunu biliyorum bu sitede fazla uzatmayalım
hazır ufuk demişkeen ufuuuuk anladın sen onu
O anlamıştırda biz anlamadık bize de söyle
evet ya uzamasın aşcam deyom açameyooom