Gönderen Konu: Gillette Fusion Power Stealth ödüllü yarışma/1 Aralık  (Okunma sayısı 160867 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

medilayn

• Ziyaretçi
Ynt: Gillette Fusion Power Stealth ödüllü yarışma/1 Aralık
« Yanıtla #1170 : 23 Kasım 2009, 17:31:31 »
 :) zaten bu makine ney onuda bilmiyorum kaç tl fax falan ne iş benim vericem arkadaşın fax i falan yok  >:(
ne kadar saçma ona gönderene kadr marketteen kendim alır veririm  :)

Çevrimdışı kirnak58

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1171 : 23 Kasım 2009, 17:38:37 »
bunda var bisey cünkü tek benmi kazandım forumda baya kazanan var neden onlara mail gitmedide tek bana geldi ve cok sacma kimlik fotokopisi tc numarasını her yerde kullanır ve daha neler neler varsın onların olsun >:(

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1172 : 23 Kasım 2009, 17:42:32 »
kirnak banada geldi ve çoğu kişiyede geldi :)

Çevrimdışı kirnak58

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1173 : 23 Kasım 2009, 17:45:44 »
peki yollayacakmısınz

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1174 : 23 Kasım 2009, 17:45:50 »
 bazı kampanyalarda talihlilerden kimlik ibrazı istenebilir bu da çok doğal bir şey.. garipsememek lazım.. çünkü kazananların gerçek kişiler olması, diğer insanların hakkının yenmemesi için düşünülmüş.. art niyet aramaya gerek yok bunda

balpötüşü

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1175 : 23 Kasım 2009, 17:50:04 »
göndercem ben birde yaş sınırı var bazı kampanyalarda ondan da istenmiş olabilir kimlik ;)

Çevrimdışı kirnak58

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1176 : 23 Kasım 2009, 17:50:40 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bazı kampanyalarda talihlilerden kimlik ibrazı istenebilir bu da çok doğal bir şey.. garipsememek lazım.. çünkü kazananların gerçek kişiler olması, diğer insanların hakkının yenmemesi için düşünülmüş.. art niyet aramaya gerek yok bunda
simdiye kadar katıldıgım ve kazandıgım kampanyalarda böyle birsey görmedim biraz garipsemem normal ayrıca calıstıgım kurulusta buna benzer binlerce olaya sahit oldum insanın aklına bin birtürlü sey geliyor ayrıca ben sordum mail alan varmı diye cevap verilmedi sizlere geldiyse sorun yok ozaman no problem :-X

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1177 : 23 Kasım 2009, 17:56:33 »
bir arkadaş yolladığını söyledi faks olarak.sanmıyorum sorun çıksın.zaten katılım koşullarındada yazmışlar istenilebilir diye..

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #1178 : 23 Kasım 2009, 17:57:28 »
benim aklıma gelmemişti iyi olmuş o zaman bende niye istiyorlar diye düşünüyordum ;D
aynı ikametgah a bir tane vermeleri lazım aslında birde soyadı aynı olanların ip ini incelemeye alırlarsa daha temiz bir kampanya olur.bıçakları daha mı pahalı demişlerdi insanları bir nevi alıştırıyorlarda  :)

Çevrimdışı neron54

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #1179 : 23 Kasım 2009, 17:59:43 »
simdiye kadar katıldıgım ve kazandıgım kampanyalarda böyle birsey görmedim biraz garipsemem normal ayrıca calıstıgım kurulusta buna benzer binlerce olaya sahit oldum insanın aklına bin birtürlü sey geliyor ayrıca ben sordum mail alan varmı diye cevap verilmedi sizlere geldiyse sorun yok ozaman no problem :-X
problem yoksa problem yok ;D