tavuk satan marketler herhalde bunlar.
Şifreler elden ele gezer artık... Fiş nosu felan isteselerdi en azından bir parçada olsa işten anlamayana önlem olurdu... Şahine de sırf bu yüzden pek katılmıyorum..
Şifreler elden ele gezer artık... Fiş nosu felan isteselerdi en azından bir parçada olsa işten anlamayana önlem olurdu... Şahine de sırf bu yüzden pek katılmıyorum..
Ama Şahin'de paketin içerisinde değil mi şifre elden ele gezmemesi lazım
Ama Şahin'de paketin içerisinde değil mi şifre elden ele gezmemesi lazım
Adeseye git açıktan satılanlarda dışında yapışık.Marketlerde firma görevlileri kasap eryonlarına bırakıyor.
Son teslim tarihi sözü sakat arkadaşlar. Bisikleti kargolamak yerine gelin şuradan teslim alın yada kargo istiyorsanız kargo bedeli size aittir derlerse vay kazananın haline derim. Gerçi 320-330 TL lik bisiklet ama
Son teslim tarihi sözü sakat arkadaşlar. Bisikleti kargolamak yerine gelin şuradan teslim alın yada kargo istiyorsanız kargo bedeli size aittir derlerse vay kazananın haline derim. Gerçi 320-330 TL lik bisiklet ama 
100 kişi yani asil almazsa yedekelre falan geliçce arada 5 gün falan oynuyor asillerin hepsi alırsa 20 gün bekliycekler sadece buda çok değil bence