Gönderen Konu: Lütfen Fikir verirmisiniz ?  (Okunma sayısı 5318 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı nehir_1

• Usta Kampanyacı
  • Bir nefes deniz....
Ynt: Lütfen Fikir verirmisiniz ?
« Yanıtla #20 : 16 Nisan 2015, 23:12:19 »
Bir kaç ay önce aldım bu makineyi sadece 2 programını kullanıyorum. zaten önceki makinelerimde de tek program yetiyordu. çok programa gerek yok. Servis getirip kurarken "bu makine ile ilgili en çok hangi problem yaşanıyor? " diye sordum. "Şikayetler hep kirli çıkan bulaşıklarla ilgili oluyor" dedi ki gerçekten kirli çıkabliyor Buda üst sepetin kullanışsız olmasından bence. bardaklar birbirine değiyor ve üst kısımlara ve yanlara su girmiyor sanırım. özellikle tam doldurduğumda bazen bardakların  dışında  kir kalıyor. Günlük kullanım için uygun ama. ben çoğu gün 2 kez çalıştırıyorum. tencere çok rahat sığıyor alt sepete.
@sheymcan

Çevrimdışı Ozgurky

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #21 : 16 Nisan 2015, 23:31:47 »
Katlanabilir raf ve asansör sistemi yer sorunu olanların dikkat etmesi gereken özellikler.
Hayat, biz başka şeyler planlamakla meşgulken olagelen şeylerdir.

Çevrimdışı meltem2780

• Usta Kampanyacı
  • prenseslerim
« Yanıtla #22 : 17 Nisan 2015, 13:12:55 »
benim makinamda 2. olan 11yıl hiç problem yaratmadı  beyaz eşyalarımı komple değiştirdiğim için birine verdim Maşallah 2 yıldırda o kullanıyor hiç problem çıkarmamış
Tecrübe, bir insanın başından geçenler değil, başından geçenlerin bıraktığı izlerdir

Çevrimdışı mavigül

• Usta Kampanyacı
  • Hayırlısından versin Rabbim...Amin
« Yanıtla #23 : 19 Nisan 2015, 20:57:23 »
A+ plus bunlara dikkat edin yani enerji tuketimi az olsun çünkü en cok kullanilan bulasik makinesi beyaz esya icinde
Birde fonksiyonel katlanir raflari özellikle üst katta yanlarda cok iyi oluyor fincan, kase koymak için, hangi marka odugunu hatirlamiyorum en ust katindada ince cekmecesi olan bulask mk. Gormustum catal kasiklari oraya diziyordu arkadas buda güzel fikir bu sayede en alt kata daha cok bulasik sigdirilabiir neyse inşallah hayırlısı nasip olsun amin

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #24 : 24 Nisan 2015, 09:10:23 »
3 proğramlı almaya diye gittik :) 6 poğramlı aldık geldik :)

Hafta sonu kurulumu yapılacak fikirleriniz için çok çok teşekkür ederim arkadaşlar :) Allah sorunsuz bir şekilde iyi günlerde kullanmayı nasip etsin :)

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #25 : 24 Nisan 2015, 09:22:22 »
Güle güle kullan canım, inşallah iyi çıkar.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
« Yanıtla #26 : 24 Nisan 2015, 09:23:14 »
Hayırlı olsun
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
« Yanıtla #27 : 24 Nisan 2015, 13:30:45 »
Evlenirken en çok programlısından fırın almıştım, o zamanlar çalıştığım halde birçok özelliğini kullanmadım, o yüzden bulaşık makinemi 3 programlı aldım, hiç de demedim şu programı da olsa diye...
Kısmette varsa olur...