Gönderen Konu: Lütfen Fikir verirmisiniz ?  (Okunma sayısı 5366 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sanko86

• Usta Kampanyacı
  • Şükürler olsun....
Ynt: Lütfen Fikir verirmisiniz ?
« Yanıtla #10 : 16 Nisan 2015, 09:51:55 »
Bazı modellerde alt kısımdaki dik çubuklar yatabiliyor ben o şekilde olanlardan aldım.
Ne kadar yükselirsen, uçmayı bilmeyenlere o kadar küçük görünürsün.
 Nietzche

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 16 Nisan 2015, 09:58:36 »
İyi ki konuyu buraya açmışım Allah razı olsun bunlarla ilğili bilğim yoktu teknoloji ile aram iyi değil .
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 16 Nisan 2015, 10:06:10 »
arçelik sadece pişmanlıktır ben kaç sene arçelik kullandım sonra bütün beyaz eşyamı bosch tan aldım 3 programlı eco modu var 40 dk da bulaşığı yıkıyor yinede siz karar verin  ;)

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 16 Nisan 2015, 10:13:27 »
arçelik sadece pişmanlıktır ben kaç sene arçelik kullandım sonra bütün beyaz eşyamı bosch tan aldım 3 programlı eco modu var 40 dk da bulaşığı yıkıyor yinede siz karar verin  ;)
Hımmm bir araştırayım

bosh servis konusunda nasıl ?

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #14 : 16 Nisan 2015, 10:35:37 »
az elektürük tüketenlerini almak daha mantıklı; A+ , A++, vb. böyle olanlar ekonomik yıkıyor az enerji harcıyormuş
arçeligin servis ağı en fazla olan Türkiye de
fena değil alınabilir , zaten 6 programlı da alsanız; 1 kısa programlı 1 normal yıkayan kullanılıyor

Çevrimdışı halehan

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 16 Nisan 2015, 11:02:52 »
Bende gecen hafta aldım o 6 programlı makıneden beko dan aldım.999 tl grı olandan.baya ozellıklerı var.sadece eve gelen servıs 3 yıl garantılı oldugunu soyledı.ama sadece bırsey aklıma takıldı.beynı yanarsa yanı hafızası fırma karsılamıyormus.tuketıcı hatasıymıs.beynıne su degdırmeyecemısız.hafıza hartıda tam su degecek yerde ve acıkta.adama dedımkı bu nnasıl ıs barı kaapatsalardı bu hemen yanar dedım
Abla dıkkat edeceksın dedı ve gıttı.ıyıce sacmalık.ama yıkama gayet basarılı.eskı makıneme nazaran tam kurutmuyor.kapagı actıgımda. Bıraz sulu bulasıklar.bıde makıne calısırken acamıyosun makıneyı .hafızalı oldugu ıcın bıssuru prosedur saydı.yok beynı yanar yok soyle yok boyle.bende alısma asamasındayım
Ama baya bı kafa karıstırıcı bılgınız olsun
kısmet te varsa gelir YEMEN den,kısmet te yoksa ne gelir elden.

Çevrimdışı Esmanur

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 16 Nisan 2015, 11:18:20 »
Beko ve arçelik aynı firma diye biliyorum o zaman bu söylediğiniz detaylar arçelikte de vardır

çok proğram galiba sıkıntı detaylı bir şekilde anlattığınız için çok teşekkürler

Çevrimdışı Marlboro

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #17 : 16 Nisan 2015, 11:24:04 »
Hımmm bir araştırayım

bosh servis konusunda nasıl ?

ben buzdolabı bulaşık çamaşır set üstü ocak aldım aynı yerden aynı anda kuruluma geldiler sabah geldi saat 10 gibi yukarı çıkardılar kontrol ettim çizik ezik varmı diye 1 saat sonra servis aradı geliyoruz diye bağladılar anlattılar nasıl çalıştıklarını kimliğimi verdim sisteme kaydettik sizi garanti belgesi kaybolsa bile sorun değil isminiz sistemde gözükür dedi elemanlar 2 sene oldu hiçbirşey olmadı daha 6 ay önce aradılar bir sorun varmı sıkıntı varmı gelelim yok dedim bende anneme de aldım oda memnun şimdilerde benim markam bosch arçelik neymiş diyor :) servis gittikten sonra bosch aradı servisten memnun kaldınız mı işte ücret talep ettiler mi kaç puan verirsiniz iyi yani :)

Çevrimiçi Smile

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 16 Nisan 2015, 11:44:39 »
2 sene önce 5 programlı grundig aldık, hâla daha 5 programıda deneme şansımız olmadı :D 3 yeterde artar.

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #19 : 16 Nisan 2015, 12:07:41 »
bendeki de 2 programlı bosch.. eco modunda kullanıyorum.. sadece biraz uzun sürüyor...