0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinstok kaç kişiyle sınırlı acaba?200 kişi ile sınırlı.
stok kaç kişiyle sınırlı acaba?
Aynen ben doldurdum 50 kişiyi ama ?
ben 10 kişi tamamladım çocuk bornozu seçebiliyormuyum acaba
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinstok kaç kişiyle sınırlı acaba?200 kişi ile sınırlı.bu 200 kişi neye göre belirleniyor hangi 200 kişi kampanya koşulunda neden yazmıyordu 200 diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinstok kaç kişiyle sınırlı acaba?200 kişi ile sınırlı.bu 200 kişi neye göre belirleniyor hangi 200 kişi kampanya koşulunda neden yazmıyordu 200 diyeTam olarak 307 kişiye hediye gönderilecek, stoklarla sınırlı olduğu için 307 de kampanyayı durdurduk.
şimdi biz 50tl hediye çekini kullanmadan hediyelerimiz gönderilecekmi anladım ben bana mail gelmişti çift kişilik yatak örtüsü kazandınız diye
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinAynen ben doldurdum 50 kişiyi ama ?Girilen 50 e posta geçerliyse kazandığınız hediye (Nevresim takımı) gönderilecektir.