0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kargo ücreti ile ilgili soru sordum cevap olarak size bu konuyla ilgili bilgi vereceğiz dediler kesin kargo ücretini ödemeyecekler eğer ödeyecek olsalar böyle demezlerdi direk söylerdi kargo ücreti tarafımızca karşılanacaktır derdi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkargo ücreti ile ilgili soru sordum cevap olarak size bu konuyla ilgili bilgi vereceğiz dediler kesin kargo ücretini ödemeyecekler eğer ödeyecek olsalar böyle demezlerdi direk söylerdi kargo ücreti tarafımızca karşılanacaktır derdisizde atese korukle gidiyorsunuz, belkide akillarinda yoktu odemeli gondermek. simdide akil vermis oldunuz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkargo ücreti ile ilgili soru sordum cevap olarak size bu konuyla ilgili bilgi vereceğiz dediler kesin kargo ücretini ödemeyecekler eğer ödeyecek olsalar böyle demezlerdi direk söylerdi kargo ücreti tarafımızca karşılanacaktır derdisizde atese korukle gidiyorsunuz, belkide akillarinda yoktu odemeli gondermek. simdide akil vermis oldunuzNe alakası var kimse bilgi vermiyor öğrenmek hakkımız değil mi ? Hediye gönderilcek diyorlar insan kargo tarafımızdan falan der bilgi eksikliği var bunun için uyardım sadece eminim kargo ücreti varsa çoğu kişi istemez hediye.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkargo ücreti ile ilgili soru sordum cevap olarak size bu konuyla ilgili bilgi vereceğiz dediler kesin kargo ücretini ödemeyecekler eğer ödeyecek olsalar böyle demezlerdi direk söylerdi kargo ücreti tarafımızca karşılanacaktır derdisizde atese korukle gidiyorsunuz, belkide akillarinda yoktu odemeli gondermek. simdide akil vermis oldunuzNe alakası var kimse bilgi vermiyor öğrenmek hakkımız değil mi ? Hediye gönderilcek diyorlar insan kargo tarafımızdan falan der bilgi eksikliği var bunun için uyardım sadece eminim kargo ücreti varsa çoğu kişi istemez hediye.bende bu yüzden sordum bilgi verilmedi sonuçta kargo geldiği zaman ücret talep edilecekse ben bilmediğim bir markanın ürününe kargo ücretide olsa ödeme yapmak istemem