Gönderen Konu: Deney7 sonuçları  (Okunma sayısı 11566 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı erteb

• Global Moderator
  • Usta Kampanyacı
Ynt: Deney7 sonuçları
« Yanıtla #50 : 09 Kasım 2009, 00:57:24 »
Kazandığım sağlık kartı ile ilgili bilgilerimi 2 gün önce facebooka gelen bir mesajla istemişler, bu gece gördüm. 12 Kasıma kadar bilgileri göndermek gerekiyormuş. Kazanan arkadaşlar facebook mesajlarını bir kontrol etsin.
Denenmiş yemek tarifleri: Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #51 : 09 Kasım 2009, 08:55:51 »
benden bilgilerin hepsi maille istendi ;D hediyelerimi heyecanla bekliyorum ;D

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #52 : 09 Kasım 2009, 09:33:04 »
acaba 12 kasımdan sonra mı gelir?
çabuk gelsin  :)

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 09 Kasım 2009, 09:34:20 »
evet biran önce gelsinler ;D

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #54 : 09 Kasım 2009, 09:54:23 »
bence de hediyeleriniz bir an önce gelsin :) bizde sizin adınıza mutlu olalım ;D

Çevrimdışı şansperisi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #55 : 09 Kasım 2009, 10:39:38 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
bence de hediyeleriniz bir an önce gelsin :) bizde sizin adınıza mutlu olalım ;D

sağol canım :) sen de çok güzel şeyler kazanırsın inşallah :)

Çevrimdışı nil1299

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #56 : 09 Kasım 2009, 16:20:24 »
ben katılmamsıdım buna sımd cok uzuldum n eguzel hedıyelr varmıs keske katılsamısım ızdende cok kazanan olmus
kazanan arkadasları tek tek tbr ederim gule gule kullanın hedıyelrınız cok guzel

medilayn

• Ziyaretçi
« Yanıtla #57 : 09 Kasım 2009, 21:38:00 »
benim bilgisayar miadını doldurdu artık hiçbir faaliyet göstermiyor msn falan uçtu explorer gitti
netbook gelicek diye mi nazlanıyo nedir  ;D
12 den sonra bekliyorum gelen yazsın da biz haberlenelim gelirde gider mazallah abovvvvv  :o

Çevrimdışı diazem

• Global Moderator
  • Hero Member
« Yanıtla #58 : 25 Kasım 2009, 20:41:02 »
Arkadaşlar bazı arkadaşlarımla paylaşmıştım ama şimdi herkesle paylaşayım dedim;
Benim deney7 den gelen hediye laptopum maalesef diğer arkadaşlarınkinden düşük modeldi ilk geldiğinde.Buna çok canım sıkılmıştı.Daha sonra bilgisayarı açtığımda laptopun hem teşhir ürünü olduğunu hemde maalesef bozuk olduğunu farkettim.
Ajansla görüşmeden direk buraya suçlamak adına bir şeyler yazmak istememiştim.2 Gündür düzenli olarak ajansla telefonlaşıyorum.Bu gün az önce otobuste telefonun çaldı ve 41-29 ajasından Doruk beyle görüştüm.Doruk bey sponsorla görüştüğünü ve yarın içinde kesin çözümün tarafıma ileteceğini iletti.Microsoftun konuyla çok ilgilendiğini vede benimlede konuşmak istediklerinide söyledi.2 seçenek sunulacakmış bana
1. Yazılım cd leri ve recoverysinin tarafıma ulaştırılması sağlanacakmış
2.Elimdeki laptop geri gönderilip eğerki imkanlar elverirse bana vertex arkadaşıma gönderilen modelden gönderilcekmiş
Doğal olarak bende üst model olan ve diğer arkadaşalra gönderilen modelin bana gelmesinin beni daha mutlu edeceğini ilettim kendisine.
Yarın kesin sonuç belli olucak arkadaşlar.Umarım 2. seçenek gercekleşir vede mağduriyetim giderilir.Ama şu ana kadarki  ilgisinden dolayı 41-29 a ayrıca minnetarım.Çunku daha önce sorun yaşadığım firmalardan farklı olarak ilgili davrandılar
Kuzu büyüsün görürsünüz siz...

Çevrimdışı gülmerşen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #59 : 25 Kasım 2009, 20:48:41 »
iyi bakalım bende sevindim  senin adına İnşallah senin istediğin şık gerçekleşir
O şimdi Aşık  ♥♥♥♥♥