0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
diazem var gamse haseki 2 yerde gördüm yasir bilgisayar kazanmışşş bravooo tebriklerr :Dben yokummm
bende 3-4 yerde Yasiri gördüm onu ayrıyeten tebrik etmek lazım galiba
kazananları tebrik ederim..mediciiiim Allah gönlüne göre verdi canımmm çok sevindim..
mediim çok sevindim canım güle güle kullan kurtuluyosun senin kasalıdan kazanan herkesi tebrik ediyorum
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmediim çok sevindim canım güle güle kullan kurtuluyosun senin kasalıdan kazanan herkesi tebrik ediyorum bu kasalı bana çok şeyler kazandırıyor jodimdandikoyla en hızlı 10a girmişim benden mi bu kasalıdan mı bilmiyorum denicem bakalım şansımı azaltırsa diye çekiniyorum sağol jodim en güzelleri senin olsun balım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinmediim çok sevindim canım güle güle kullan kurtuluyosun senin kasalıdan kazanan herkesi tebrik ediyorum bu kasalı bana çok şeyler kazandırıyor jodimdandikoyla en hızlı 10a girmişim benden mi bu kasalıdan mı bilmiyorum denicem bakalım şansımı azaltırsa diye çekiniyorum sağol jodim en güzelleri senin olsun balım medim o senin kendi güzel şansın bence.ve bu şans her zaman daim olur inşallah