#keyfiniçıkarıyorum Yarışması - 17.04.2015
#keyfiniçıkarıyorum kampanyası, 17 Nisan 2015 Cuma günü resmi Special K Facebook, Twitter ve Instagram hesaplarında düzenlenecektir ve 10 Mayıs 2015 Pazar günü sona erecektir.
Yeni Special K Granola’lı en güzel kahvaltı fotoğrafını #keyfiniçıkarıyorum hashtag’iyle paylaşan 100 kişi Special K Granola, bu 100 kişi arasındaki en güzel fotoğrafı paylaşan 3 kişi ise ek olarak Komili’den 70 TL değerinde güzellik ve bakım seti kazanacaktır.
Her kullanıcı birden fazla fotoğraf paylaşabilir ancak yarışmaya toplamda 1 kere katılım hakkı kazanmış olur.
Kazananların iletişim bilgilerini ad-soyad-adres ve telefon şeklinde iletmeleri gerekmektedir.
Bilgilerini eksik ya da yanlış ilettiği tespit edilen kullanıcılar, hediye kazanamazlar.
Yarışmaya,18 yaşından küçükler katılamaz. Katılsalar dahi, ödülleri verilmez.
Special K, önceden haber vermeksizin yarışmayı durdurma, değiştirme, yarışmada hediye verilecek ödülü değiştirme ve hediye kazanacak kişi sayısını değiştirme hakkını saklı tutar.
Bu kampanya, hiçbir şekilde Facebook tarafından düzenlenmemekte ve Facebook'un sponsorluğunda yapılmamakta olup, Facebook ile herhangi bir ilişkisi bulunmamaktadır.
Kazananların hediyeleri 30 iş günü içerisinde gönderilecektir.
Yarışmaya katılan herkes, yukarıda geçen şartları kabul etmiş sayılır.