Gönderen Konu: Popüler Blog Makale Siteleri Hakkında  (Okunma sayısı 2103 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
Popüler Blog Makale Siteleri Hakkında
« : 15 Nisan 2015, 14:17:39 »
içimizde çok uzun zamandır blog yazan,blog sahibi olan kişiler var.amatör olarak bu işi yaptıklarını görüyorum ama en azından bilgi sahibi olduklarından fikir danışmak istedim.

milliyet.blog, radikal blog, gibi platformlardan daha iyi bir platform varmı ?

özellikle makale yazdığınız zaman okunma,sosyal ağlarda paylaşılma sayısını net olarak gösteren popüler blog merkez tavsiyeleriniz neler.

kisisel blogum var ama bir türü faaliyete geçiremiyorum yazmaya vaktim olmuyor. ikisini ortak yürütmek istiyorum.
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
Ynt: Popüler Blog Makale Siteleri Hakkında
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2015, 14:25:04 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
içimizde çok uzun zamandır blog yazan,blog sahibi olan kişiler var.amatör olarak bu işi yaptıklarını görüyorum ama en azından bilgi sahibi olduklarından fikir danışmak istedim.

milliyet.blog, radikal blog, gibi platformlardan daha iyi bir platform varmı ?

özellikle makale yazdığınız zaman okunma,sosyal ağlarda paylaşılma sayısını net olarak gösteren popüler blog merkez tavsiyeleriniz neler.

kisisel blogum var ama bir türü faaliyete geçiremiyorum yazmaya vaktim olmuyor. ikisini ortak yürütmek istiyorum.

bumerang... ustune tanımam...her bırımız bumerangla calısıyor reklamları uzerınden kazanc da saglıyoruz,bılıyorsun kı yaklasık 4.5 yıldır blogum var...

bu aralar 2.blogumu da yapmayı planlıyoruz dostlarla zıra orda yazılarım olacak... twıtterda ınstagramda cok aktıf olman lazım masAllah ınstagram aklını yıtırdı blogun olmasa da ınstablogger olarak devam da edebılırsın...

bumerangın malum ödullerı de var...ıstersen bır bak ıncele...

radıkal blogu sevıyorum mıllıyet de fena degıl...

karar senındır Kurbı...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 15 Nisan 2015, 14:31:13 »
@balca bumerang kişisel bir blog sahibi olup oraya yönlendiriyorsun gibi birşey değilmi.yani blogta birşeyler yapıp öyle üye olabiliyorsun diye biliyorum. sıfırdan içi boş bir blogu üye kabul etmiyorlar diye biliyorum  :D bir adsense felan var. bumerang makale yazarları varmı mesela. ben kişisel bloguma yazıyı yazdım aynı zamanda bumerangın içinde yayınlayabiliyormuyum. tıklanmaya göremi para kazanıyorsun bunda
DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 15 Nisan 2015, 14:39:17 »
bloglarda paylaşımlarımı şu an için hiçbir sizin saydığınız yerlere kaydetmedim henüz
ancak bişey öğrendim

ben kozmetik üzerine genellikle yazıyorum
mesela rival de loop kapatıcıyla ilgili bir yazı hazırladım
google giriyorum rival yazıyorum google tamamlıyor ve ilk satırda rival kapatıcı var etiket ilk bu daha sonra kapatıcı yazıyorum google ilk sırada göz altı kapatıcısı dedi onuda etikete ekliyorum
googleda en çok aranan etiketlere göre kendi yazıma etiket oluşturuyorum
ayrıca birde genel arama açıklaması bölümü var sağda onada googleda en çok bu konuyla ilgili arama hangisi olabilir onu araştırıp yazıyorum
bu sayede aramalarda etiket bazında google çalıştığı için üst sıralarda gözükme imkanım daha fazla oluyor

hürriyet yazar kafe var bide kayıtlanmanız gerekiyor ben henüz kayıtlanmadım ama genellikle bloggerlar orda toplanıyor
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #4 : 15 Nisan 2015, 14:42:09 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
@balca bumerang kişisel bir blog sahibi olup oraya yönlendiriyorsun gibi birşey değilmi.yani blogta birşeyler yapıp öyle üye olabiliyorsun diye biliyorum. sıfırdan içi boş bir blogu üye kabul etmiyorlar diye biliyorum  :D bir adsense felan var. bumerang makale yazarları varmı mesela. ben kişisel bloguma yazıyı yazdım aynı zamanda bumerangın içinde yayınlayabiliyormuyum. tıklanmaya göremi para kazanıyorsun bunda

bumeranga uye oluyorsun senın kategorıne gore reklam gonderıyorlar sana... bos blogu asla kabul etmezler...adsense dedıgın dırek tıklanmaya baglı google ın kazanc kapısı... bumerangın blog kosesıne yazı ekleyebılırsın bu da yazarkafe denılen yer...

herşey senın popularıtene ve basarına baglı... yazılarının sıklıgına, kapsamına...

oyle cok basarılı bır blogger degılım ama fena da sayılmam başıma gelen olaylar fılan olmasaydı daha da ıyı olurdum da nasip  ;)

yazı yazmayı cok sevıyorsan mesela muhakkak fotolar eklemelısın... fotolar yanı gorseller senın tıklanmanı kuvvetlı kılar...

fotograflarında cok ıyı oynamalısın...

aktıflık hersey demısler yanı...

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 15 Nisan 2015, 14:50:38 »
hani pucca diye bir popüler nik var.onu görünce içim kan ağlıyor  :D o makale yazmadan sadece gelişi güzel duygu ve düşüncelerini aktararak nerelere geldi kitap çıkardı. benimde amacım bu aslında.bende kitap taslak halinde hazır.popüler bir blog olmam lazım,kitabımı çıkarmak için  :D

annem sürekli acun ılıcalı nın her hangi bir programına katıl, senden bir baltaya sap olmaz,senden bir fok olmaz diyor kafayı yiyeceğim  :D

stand up yeteneğimde var ama ekrana çıkmaya cesaretim yok.kitabımı çıkarmak için tek yol blog diyorum kendimce  :D

kitap içeriğimi blog halinde sayfa sayfa yazsam olurmu acaba ? ilerde kitap çıkaracak olsam internete düşmüş olacak yazılar popüleritesi kalırmıki  :) kafamda deli deli tilkiler  :D

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #6 : 15 Nisan 2015, 15:13:53 »
madem standup yeteneğin var
neden youtube video eklemiyorsun
mini skeçler kitabından minik alıntılar
twiterda paylaş hastaglara göre insanlar o hastaga girdiğinde seninde videonla karşılaşabilir ve tıklanırsın o zaman
gündemle ilgili ama çok suya sabuna dokunmadan mazallah sonra derde girmesin başın
insanlar bunlarıda çok seyrediyor ve paylaşıyor ki türkiyede bu çok yaygın bir durum değil bana göre blog herkeste var ama bu şekilde bir sıçrama yok çok fazla
hem ekranada çıkmana gerek yok evinin ortamında yapabilirsinki bunu benim bu şekilde bir insanları güldürme yeteneğim olsa bir dakika durmaz yapardım ama nerde fıkra bile bilmem bildiğimide anlatamam :)
hatta bloğundada paylaşabilirsin videolarını iki taraftanda bilinirliliğin artmış olur nacizane fikrim

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 15 Nisan 2015, 15:26:33 »
@sevdammm istediğim aslında tanınmadan tanınmak  :) gölgemden bile utanıyorum desem cuk oturur sanırım  :D videoyu odamdamı çeksem ortamı düzenlemem lazım, yada ıssız bir yerde çekmeliyim, yada direk korkumu yenip cesaretimi toplayıp yeteneksizsinize katılayım  :D

yazarak tanınmak en kolayı geliyor insana  :)

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #8 : 15 Nisan 2015, 16:16:17 »
yüzün olmadan kullan :))
gölge ver
maske tak bir sürü opsiyon var
bide üzerine aa kimki bu acaba nerden çıktı hatta ses tonunu bile değiştirebilirsin
insanların en büyük zaafı merak
merak edilen herşey çekicidir ve takip isteği getirir acaba bundan sonra ne yapıcak şeklinde
hem o zaman mimiklerini kullanmanda gerekmez çekindiğin korktuğun herşeyden bir maskenin ardında saklanabilirsin sadece yazdıkların ve konuştukların metinlerin havada uçar gider ve sonrasında gelsin şöhret :)
hırsss yapppppppppppppp puccadan neyin eksik herşeyin tamam mademmmmmmmmm

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #9 : 15 Nisan 2015, 22:16:34 »
@sevdammm aslında hiç yapılmamış bir stand up fikrim var ama bakalım :) kağıt ve kalemi, yazmayı hepsinden çok sevdiğim için onu daha çok istiyorum  :)

bir hamle yapmak lazım artık doğru zamanı bekleyelim :)