Gönderen Konu: fikri mühimm glisssssssssssssss maillere bakın hemennn  (Okunma sayısı 25008 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı secan

• Acemi Kampanyacı
  • **
Ynt: fikri mühimm glisssssssssssssss maillere bakın hemennn
« Yanıtla #90 : 28 Nisan 2015, 19:29:18 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bu indirim kuponlarını kullanmaya gittim watsons a kullandırmadı görevli kız bilgimiz yok dedi böyle sıkıntı yaşayan varmı?
ben daha bunu kullanmadım ama geçen benimde loreal boya için kuponum vardı watsonsda kullanamadım bilgimiz yok dediler onların hiç bir kampanyadan bilgisi yok nedense

Çevrimdışı sahaneyedili

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #91 : 28 Nisan 2015, 20:23:53 »
kargo yeri boştu benim
akşam üstü geldi

hemde bayagı büyük sayılır kampanya ürünü olarak ilk defa bu kadar büyük şampuanlar geliyor

Çevrimdışı duygumengioglu

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #92 : 28 Nisan 2015, 20:27:49 »
Yine Yurtiçi Kargo resmen kabusum oldu son 3 aydır bizim burdaki şubesi eskiden harikaydı hiçbir kargom sorun olmadan geliyordu sonra nereden akıllarına estiyse bağlı olduğumuz şubeyi değiştirdiler yani evime yakın şube varken evime baya uzak olan şube bizim bütün semtin gönderilerini sözde getiriyor. İnanın şu an çevremde şikayetçi olmayan kimse yok internette alışveriş yaparken gönderi firmalarına bakıyorum kazara Yurtiçi denk gelir diye. Birde yeni bir huy edinmişler teslim etmedikleri kargoyu teslim ettik diye yazıyorlar bu şekilde 2 kargom halen kayıp şikayet etmediğim yer kalmadı. Gönderilerinize dikkat edin.

ben bundan şüpheleniyorum. sanırım kargoların üstüne yatıyorlar, hırsızlık yani. çünkü gliss kampanyasında internetten baktığımda "benim adıma teslim edildiği" yazıyordu. aradığımda eve geldik yoktunuz dediler. ama geldik bulamadık diye yazı yapıştırmamışlar. mesela bana kozmetik firmalarından sürpriz zamanlarda hediye gelebiliyor. haberim yokken gelen kargolar çok güzel cebe indirebilirler. şikayet etmek lazım!

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #93 : 28 Nisan 2015, 20:28:54 »
Bu seri benim saçlarımı çok sertleştirdi

üstüne maske kullanırsanız belki yumuşatır

Çevrimdışı hutti

• Usta Kampanyacı
  • Namaste
« Yanıtla #94 : 28 Nisan 2015, 20:32:52 »
Yine Yurtiçi Kargo resmen kabusum oldu son 3 aydır bizim burdaki şubesi eskiden harikaydı hiçbir kargom sorun olmadan geliyordu sonra nereden akıllarına estiyse bağlı olduğumuz şubeyi değiştirdiler yani evime yakın şube varken evime baya uzak olan şube bizim bütün semtin gönderilerini sözde getiriyor. İnanın şu an çevremde şikayetçi olmayan kimse yok internette alışveriş yaparken gönderi firmalarına bakıyorum kazara Yurtiçi denk gelir diye. Birde yeni bir huy edinmişler teslim etmedikleri kargoyu teslim ettik diye yazıyorlar bu şekilde 2 kargom halen kayıp şikayet etmediğim yer kalmadı. Gönderilerinize dikkat edin.

ben bundan şüpheleniyorum. sanırım kargoların üstüne yatıyorlar, hırsızlık yani. çünkü gliss kampanyasında internetten baktığımda "benim adıma teslim edildiği" yazıyordu. aradığımda eve geldik yoktunuz dediler. ama geldik bulamadık diye yazı yapıştırmamışlar. mesela bana kozmetik firmalarından sürpriz zamanlarda hediye gelebiliyor. haberim yokken gelen kargolar çok güzel cebe indirebilirler. şikayet etmek lazım!

ne kadar çok şikayet ettim bilemezsin, artık yurtiçi personeli de bana tavır aldı, yaptıkları hiçbirşey yok, personeli uyardık diyorlar, başka da bir yaptırım yok, tabi  eleman da buna güveniyor, kimbilir kaç kargom haberim olmadan geri dönmüştür. Kağıt yapıştırmıyorlar, uçmuştur diyorlar..
Kısmette varsa olur...

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #95 : 28 Nisan 2015, 20:38:00 »
istediğiniz kadar şikayet edin isterseniz girin şikayet vara benim şikayetlerime bakın
gelen kargoyu yok demelerimi yoksa kafalarına göregeldik yoktunuz demelerimi depoladıkları yere kargomu koyup unutmalarımı kargomu açıp içinden gelen ürünlerimden alıp bişey olmamış gibi bantlamalarımı daha ne sayim
şükür bu sefer glisslerim geldi ama 1 eksik :) bunada şükür diyorum 4 küçük 1 büyük geldi kargonun kenarı parçalanmış sonra yurtiçi poşetine koyulmuş bantlanmış geleni bildiğim için saydım açıp 4 küçük 1 büyük vardı ne desem müdürlerine şikayet etsemde bir sonuç yok maalesef şübenin müdürü bile gidin istediğiniz yere şikayet edin bir sonuç alıcağınızımı sanıyorsunuz dedikten sonra
kiminin yurtiçi kargoyla kiminin mng arasla böyle sıkıntıları var allah hepsini ıslah etsin demekten başka bi çarem yok
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #96 : 28 Nisan 2015, 22:05:51 »
acaba fikrimühime bildirsek kargo şirketini değiştirir mi?

Çevrimdışı zahide61

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #97 : 28 Nisan 2015, 22:19:00 »
Bence bulunduğunuz bölgedeki şubeyi şikayet edin bende birtek yurtiçinden memnunum sonuçta büyün şubeler aynı olacak diye bir kaide yok

Çevrimdışı liveshow

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #98 : 28 Nisan 2015, 22:35:20 »
Yurtiçi kargonun merkezi de aynı pislik.
Kurumsallığın zerresi yok hepsi beceriksiz.
Bir keresinde şubenize ulaşamıyorum açık mı değil mi kargom var diye aradım bekletip ulaşmayı deneyip sonra da biz de ulaşamadık dediler.
Firmaların tavır almasını sağlamak gerek.

Çevrimdışı Aequitas

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #99 : 29 Nisan 2015, 00:31:33 »
En sorumsuzu Yurtiçi Kargo diğer kargo firmalarında da sorun oluyor ama onlar ilgileniyor ve sorun çözülüyor. Yurtiçine de şikayet etsenizde sonuç yok 2 kayıp kargom için ( kargo teslim edilmediği halde teslim edildi yazılmış ) 2 haftadır uğraşıyorum.
Veritas = Aequitas