0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
6 şampuan göndereceklerine saç kremi sprey fln set gönderselermiş ya
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyurtiçi acaba benim kargomu napcak bakalımayını durumdayız ) bende şimdi kara kara düşünüyorum ne zaman gelir acaba diye sansımıza icerigi de güzelmiş sorma bugün gelmezse çağrı merkezine baskı yapmaya başlıcam zaten malum ben şubeyi arıyamıyorum artık şubenin numarası direkt çağrı merkezine gidiyor kendi numaraları cevap vermiyor bakmıyorlar diye çağrı merkezide beni beklemeye alıp şubeye ulaşmaya çalışıyor onlar bile ulaşamıyor ))gecen gelen kargoyu "Almak istemediler" diye geri göndermişler oysa evde bile değildik kargo geldiğinden haberimiz bile yok yani
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinyurtiçi acaba benim kargomu napcak bakalımayını durumdayız ) bende şimdi kara kara düşünüyorum ne zaman gelir acaba diye
yurtiçi acaba benim kargomu napcak bakalım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin6 şampuan göndereceklerine saç kremi sprey fln set gönderselermiş ya Adana ya geldi mi
bnmkine kargo bilgisi girmemişler ya