Katılım koşulları Reebook Instagram hesabı üzerinde Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin adresinde yapılacak olan yarışma için geçerlidir.
Yarışma 09.04.2015-16.04.2015 tarihleri arasında geçerli olacaktır.
Yarışmaya katılım ücretsizdir.
Sokakta, sahilde, evde, ofiste vb. çekilmiş en yaratıcı
“handstand” (amuda kalkma)
fotoğrafını #benimhareketim hashtag’i ile @rebooktr adresini etiketleyerek paylaşan herkes çekiliş hakkı kazanacaktır.
Ödül kazanacak olan fotoğraf jüri tarafından seçilecektir.
Yarışmamız MPI kapsamı dışındadır.
Yarışmaya katılanlar bu katılım koşullarını okuduklarını, anladıklarını ve katılım koşullarına uyacaklarını kabul ve taahhüt ederler.
Sen de sınır tanımayanlardan mısın? İster sokakta, ister sahilde, ister evinde, ister ofisinde çekilmiş en yaratıcı "handstand" fotoğrafını #benimhareketim hashtag’i ile Instagram üzerinden @reeboktr'yı etiketleyerek paylaş,
Reebok’tan 500 TL’lik hediye çeki kazanma şansı yakala! Unutma, son gün 16 Nisan! #fitnesstour15 #battleofbosphorus #CrossFit #BeMoreHuman
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
Sonunda amuda da kaldırdılar. Yakında Amuda kaldırıp, bir de ters takla attıracaklar.
Yıllar önce bu yarışmayı yaparlar diye çekmiştim bi fotoğraf katıldım bakalım ne olacak
Bugünkü yoga hareketini igde paylaş, güvercin taklası at, amuda kalk, 50 kg halterle fotoğraf çektir diye sürer gider bu iş ben size söyleyeyim
Geçenseferkini banko alırdım sanıım.Bundan yok elimde..
Yıllar önce bu yarışmayı yaparlar diye çekmiştim bi fotoğraf katıldım bakalım ne olacak 
en büyük adayım senin foto
hiç güleceğim yoktu fotoya bakalım madem o kadar çekmişniz bi daha gülerdik

like lardık diycektim
ulan ben hayatımda amuda kalkmayyı becerebilsem zaten bana buda ödül olurdu

fikir var kafamda ama ben kalkmayacağım sonuçta