0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
rahatadamı kazanmış bu casper hileli yarışmasındada tabletinide bu kazandıydı ajans çalışanı bunun gibiler çok detaylı tarama yaptım kameraman yapım sorumlusu sanat danışmanı çıkıyorlar reklam ajanslarıyla çalışılıyor bizde ciddiye alıp ugraşıyoruz
Bence harika bir caps "Bahar bile olsa pazartesileri perdemi açtığımda hissettiğim budur" demek istemiş.Tebrik ediyorum kendisini.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen o kadar beğenmedim açıkçası. Gerçekten güzel capsler var kazanan ama mesela bir tane daha vardı, "Çok acıktım, diyetime bandım" o da çok tuhaf gelmişti bana...banada çok saçma geliyor sanırım frekansımız jüriyle uyuşmuyor @rahatadami isimli nik popüler bir nik.dedim acaba torpilmi yaptılar diye.kazanan caps i merak ettim ama capsi görünce hakettiğini anladım. biz bu tarz yarışmalarda hem komik şey arıyoruz, ama zeka dolu düşündürücü,dikkat çekici,ilginç caps lerde kazanabilir komik olması şart değil. bu caps te onlardan biri olmuş. bence haketmiş kedili caps te adam hangi bikiniyi girsey tarzı birşey yazdı.çok basit ve sıradan ama kazandı. kısmet işte mesela kızın biri '' eski çağlarda taş tabletlere yazılıyordu yazılar.ben ipad e yazmak istiyorum '' dedi kazandı.çok basit ama etkili bir slogandı.aynı sloganı ben yazsaydım daha komik ve eğlenceli olurdu ama kazanırmıydık bilemiyorum.nasip kısmet işi bunlar ne yani biz zekadan anlamıyor muyuz burdan bu mu çıktı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen o kadar beğenmedim açıkçası. Gerçekten güzel capsler var kazanan ama mesela bir tane daha vardı, "Çok acıktım, diyetime bandım" o da çok tuhaf gelmişti bana...banada çok saçma geliyor sanırım frekansımız jüriyle uyuşmuyor @rahatadami isimli nik popüler bir nik.dedim acaba torpilmi yaptılar diye.kazanan caps i merak ettim ama capsi görünce hakettiğini anladım. biz bu tarz yarışmalarda hem komik şey arıyoruz, ama zeka dolu düşündürücü,dikkat çekici,ilginç caps lerde kazanabilir komik olması şart değil. bu caps te onlardan biri olmuş. bence haketmiş kedili caps te adam hangi bikiniyi girsey tarzı birşey yazdı.çok basit ve sıradan ama kazandı. kısmet işte mesela kızın biri '' eski çağlarda taş tabletlere yazılıyordu yazılar.ben ipad e yazmak istiyorum '' dedi kazandı.çok basit ama etkili bir slogandı.aynı sloganı ben yazsaydım daha komik ve eğlenceli olurdu ama kazanırmıydık bilemiyorum.nasip kısmet işi bunlar
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinBen o kadar beğenmedim açıkçası. Gerçekten güzel capsler var kazanan ama mesela bir tane daha vardı, "Çok acıktım, diyetime bandım" o da çok tuhaf gelmişti bana...banada çok saçma geliyor sanırım frekansımız jüriyle uyuşmuyor
Ben o kadar beğenmedim açıkçası. Gerçekten güzel capsler var kazanan ama mesela bir tane daha vardı, "Çok acıktım, diyetime bandım" o da çok tuhaf gelmişti bana...
Zaten ben artık iyice yaratıcılık seviyemi düşürerek yazmaya başladım yine mi pazartesi yine mi sendrom yazmıştım