0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçtiğimiz hafta Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda Cumhuriyet Savcısı'nın rehin alınma karelerinin yayınlanması üzerine, yargıdan sosyal medyaya yönelik erişim engelleme kararı çıktı.TTNET, Turkcell, SuperOnline, Avea ve diğer erişim sağlayıcılara kararın iletilmesi bekleniyor. İlk gelen bilgilere göre,TTNET kararı uygulamaya aldığı için sosyal medyaya bu kanaldan ulaşım sağlanamıyor. Diğer operaratörlerin de adım adım bu kararı uygulaması bekleniyor.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinGeçtiğimiz hafta Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda Cumhuriyet Savcısı'nın rehin alınma karelerinin yayınlanması üzerine, yargıdan sosyal medyaya yönelik erişim engelleme kararı çıktı.TTNET, Turkcell, SuperOnline, Avea ve diğer erişim sağlayıcılara kararın iletilmesi bekleniyor. İlk gelen bilgilere göre,TTNET kararı uygulamaya aldığı için sosyal medyaya bu kanaldan ulaşım sağlanamıyor. Diğer operaratörlerin de adım adım bu kararı uygulaması bekleniyor.Allah allah ne alakası varmış ki bununla.ayrıca bu görüntüler sadece twittedamı yayınladı?ozaman bütün gazeteleri de kapatsınlar gitsin.bu ne iş böyle canları sıkıldıkca sosyal mecralara erişimi engellemek bu mu demokrasi yani..çok sinir oldum yaa
soru :bundan sonra nereyi kapatabilirler?