0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
eşim ile kendi adıma Katılım yapmıştık ama çıkmamış acaba katılım listesinde varmıyız ajansı arayıp soracağım kazananlara tebrikler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşim ile kendi adıma Katılım yapmıştık ama çıkmamış acaba katılım listesinde varmıyız ajansı arayıp soracağım kazananlara tebrikleronline mı başvurmuştun?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşim ile kendi adıma Katılım yapmıştık ama çıkmamış acaba katılım listesinde varmıyız ajansı arayıp soracağım kazananlara tebrikleronline mı başvurmuştun?evet onlıne aradılar hatta çekiliş hakkında bilgi verdiler ama süpheliyim çoğu çekilişlere dahil olmyorum ajansları arayınca anlıyorum dahil olmadığımı
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşim ile kendi adıma Katılım yapmıştık ama çıkmamış acaba katılım listesinde varmıyız ajansı arayıp soracağım kazananlara tebrikleronline mı başvurmuştun?aynen banada öyle geliyor birazdaha düşük olurdu katılım snaki şubeye gidip katılanlarıda kayıt etmiş olabilirlerevet onlıne aradılar hatta çekiliş hakkında bilgi verdiler ama süpheliyim çoğu çekilişlere dahil olmyorum ajansları arayınca anlıyorum dahil olmadığımı bana da sayı fazla geldi. acaba şubeden başvuru yapanlarıda mı dahil ettiler.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapineşim ile kendi adıma Katılım yapmıştık ama çıkmamış acaba katılım listesinde varmıyız ajansı arayıp soracağım kazananlara tebrikleronline mı başvurmuştun?aynen banada öyle geliyor birazdaha düşük olurdu katılım snaki şubeye gidip katılanlarıda kayıt etmiş olabilirlerevet onlıne aradılar hatta çekiliş hakkında bilgi verdiler ama süpheliyim çoğu çekilişlere dahil olmyorum ajansları arayınca anlıyorum dahil olmadığımı