Migros, Money club kartla 19 Mart - 15 Nisan 2015 tarihleri arasında yapılan 30 liralık Finish alışverişine Polo araba veriyor.
araba benim diyeceğim ama migrosdan konya ya bişey çıkmıyorki

))
araba benim diyeceğim ama migrosdan konya ya bişey çıkmıyorki
))
katıldınız mı siz bende katılsam mı diye düşünüyorum
merhaba,
ben yeni üyeyim.
geçen ay migrosun bu kampanyasına katıldım, daha doğrusu katılmak istedim. 30 tl lik finish ürünü aldım ama başka birşey yapmam gerekmiydi bilemedim, kasiyerlere görevlilere sordum onlar bile cevap veremediler. müşteri hizmetlerine mesaj attım, 30 tl alışveriş yaptıysanız katılmışsınızdır deyip geçiştirdiler. şunu ısrarla sordum, sistemde katılmış görünüyormuyum, nasıl öğrenebilir miyim? cevap veremediler.
size şunu sormak istiyorum. migros kampanyaları neden hep böyle başıboş, neden katıldığımıza dair ufacık bir belge dahi veremiyorlar. Konyada küçük yerel marketler bile katılıma dair belge veriyorken migrosun bu uygulaması şüphe bırakmıyor mu?
Migros Club Kart ile katılım yapıldığından, çekiliş hakkı kart bilgileriniz ile birlikte sisteme kayıt ediliyor. Market kampanyalarının çoğu bu şekilde. Onur Market'in de her 5tl'lik Nestle alışverişine 20 iPhone kampanyası var. Onlarda da işleyiş aynı...
evet kart ile alışveriş yaptım ama internetten kart numaramı giriyorum bakıyorum. orada bile bilgi yok. müşteri hizmetlerinin, çalışanların bilgisizliği gerçekten canımı sıktı. şeffaf değil, çok şüpheli.
Yarın akşam gazetesinde sanırım sonuçlar
Şimdiye kadar aramadıklarına göre çıkmadı demektir.