merhaba bi genç kız var babası annesi yok gibi bir şey.. Babanesi bakıyor. Maddi durumları hiç yok... Eğer yeni bir kişi bulmadıysanız nisan paketine kendimden de bişeyler ekleyip ona hediye edebiliriz.
başlığı hortlatmak gıbı bır ıstegım yoktu ancak yazmam lazım... Son kutumuzu Aynur Hanım'a önumuzdekı ay yollayacağım zira PTT kargoyu kaybedınce herşey sarkmış oldu... 3 kutuyla bıtırdık rıca ediyorum artık ısım yollamayınız...
Ayrıca Yasemın Hanım'ı da bu süreçte kırdıysak affola Ptt sendromu oldu dırek...
Bu iş de bitmiş oldu...Herkese teşekkür ederim...
İçimde oluşan bu duyguyu seviyorum, tüm diğer duygulara inat. İyilik yapmayı seven insanları nasıl da seviyorum.
Allah sizden razı olsun ve yaptığınız tüm bu iyilikler hayat boyu sizi korusun, dara düştüğünüzde size ışık olsun.
Sizi ve arkadaşlarınızı yürekten kutluyorum, hepimizin yüreğine, emeğine sağlık.
İçimde oluşan bu duyguyu seviyorum, tüm diğer duygulara inat. İyilik yapmayı seven insanları nasıl da seviyorum.
Allah sizden razı olsun ve yaptığınız tüm bu iyilikler hayat boyu sizi korusun, dara düştüğünüzde size ışık olsun.
Sizi ve arkadaşlarınızı yürekten kutluyorum, hepimizin yüreğine, emeğine sağlık.
Allah razı olsun... Sonsuz teşekkür ederim...Blogger dostlarım ve arkadaşlarım iyi niyetli insanlar...Cidden hiç bir beklentimiz yok, kargoyu da ödüyoruz...Hani başka şeyler yaptığımızdan son kutu dedim...Kimbilir bir zaman yeniden düşünürüz...
Sevda Hanıma, Yasemin Hanım'a ve Aynur Hanım'a asıl ben teşekkür ederim...
Sevgiler