YARIŞMA ZAMANI!
Instagram veya Twitter’da #BahardaCildim etiketi ile metin, fotoğraf ve video ile baharda ciltlerine bakım yaptırma konusunda tercihlerini veya görüşlerini paylaşan 1 kişiye Solita'da Cilt Bakımı, 3 kişiye ise %30 indirim hediye!
Solita #BahardaCildim Yarışması
1. Yarışma 17 Mart 2015 – 31 Mart 2015 23:59 tarihleri arasında geçerlidir.
2. Bu tarihler arasında Instagram veya Twitter’da #BahardaCildim etiketi ile katılımcıların metin, fotoğraf ve video ile baharda ciltlerine bakım yaptırma konusunda tercihlerini veya görüşlerini paylaşmaları istenecektir.
3. Solita ve Sosyal Medya Ekibi tarafından en beğenilen paylaşımın sahibi 1 kişi tek seanslık Cilt Bakımı kazanacaktır. Jüri tarafından en beğenilen takip eden 3 paylaşımın sahibine ise yüzde 30 indirim uygulanacaktır.
4. Ödül sadece seçilen kişiler tarafından kullanılabilir, herhangi bir nedenden ötürü devretme yapılmaz.
5. Kullanım sadece Ankara Söğütözü Next Level Ofis Binası 13. Katta bulunan Solita Estetik ve Güzellik Merkezinde uygulanacaktır. Talihlinin Ankara dışından olması durumunda Ankara’ya geliş ve gidişi kendi sorumluluğundadır. Keza, Ankara içindeki talihlinin Solita’ya ulaşımı kendi sorumluluğundadır.
6. Talihliler haklarını kullanmadan önce Solita’dan randevu almak durumundadır.
7. Katılım erkek ve kadın kullanıcılara açıktır.
8. Solita, yarışmayı uzatma ve iptal etme, yarışmada dereceye girenlerin uygulama esnasında pozunu alma ve paylaşma hakkına sahiptir.
9. Yarışmaya katılanlar bu koşulları kabul etmiş sayılır.