arkadaşlar ben beş sene önce bugün annemi kaybettim. bu saatlerde yoğun bakımın koridorlarında haber bekliyordum. ve o kötü haber sabah 08.30 da geldi.on ay hastanede yaşamıştık ve artık çıkmak üzereydik diye bakarken kısa bağırsak sendromu adı verilen emboli sonucu oluşan bir hastalıkla hayatımdaki en değerli varlığımı kaybettim.sizlerle son birkaç ayda o kadar şeyi paylaştım ki bunu da yazmak istedim.
bu sabah, beş sene öncesinin o saatlerinde kalkıp iş başında olacağım. ve annemi hala gülümseyerek hatırlayacağım.o benim canımdı ve hala benimle..............
mekanı cennet olsun.

üzüldüm çok allah hepinize sabır versin. en değerli varlıklardır anne ler.
ayyy canım benimmm.
belliki yaran hala taze halen acıyor..
Allah sabrını versin inşallah..
anneciğinin mekanı cennet olsun...
Allah rahmet eylesin.. mekanı cennet olsun..

sibelim balım rabbim senin bu güzel şekilde anneni hatırlamanı görür anneni o gün rüyanda gösterir inşallah

ben çok duygusalım biliyorsun valla ağladım çok içim acıdı.ben anne olduğum için duyguyu hissettim.senin güçlü bir insan olduğunu ben biliyordum Annenin toprağı bol olsun rabbim mekanını cennet eylesin seni seviyorum canım benim
Bugün değil Anne, her gün senin..Ben ki senden bir parça, bir cenin,ve kulaklarımda hâlâ sesin, nennin.Bugün değil Anne, her gün senin.. Solmayan güller, misalidir ellerinin.Olmayan çoklar visalidir sevginin,ve doğmayan güneş gülümseyişin.Bugün değil Anne, her gün senin.
ben şu anda çok duygusalım ama lütfen mazur görün.gerçekten anneyi kaybetmek zordur.birde yalnızsan ama kelimenin tek anlamıyla yalnızsan ve çalışmak zorundaysan ve o kendine bakamayacak durumda olmasına rağmen işe gitmek zorundaysan hep kendini suçlarsın yapabileceğim başka bir şey var mıydı diye??? cerrahpaşada yok bunun çaresi dediler ama hala kendimi sorgularım bu konuda
Ben de yaklaşık 8 ay önce annesini kaybeden biri olarak acını çok ama çok iyi anlıyorum.Allah sabır versin arkadaşım annenin mekanı cennet olsun inşallah.Kısmet böyleymiş demek alnımıza böyle yazılmış... Bende hemen hemen hergün annem için ağlarım... sadece bunu yaşayanlar anlar anne acısı çok ama çok zor......
Ama eminim sen elinden gelen herşeyi yapmışsındır, onun için hiç üzülme...
allah sabır versin ..boğazıma düğümlendi kelimeler..
Allah sabır versin..Mekanı cennet olsun..