Her Gün Kampanya
Kampanyalar => Biten Kampanyalar => Konuyu başlatan: hzlemr - 04 Eylül 2012, 16:25:33
-
https://www.facebook.com/HerkesSofraya/app_338676659516580
1. İtalyanlar’ın özellikle Pesto sosunda kullandıkları ot hangisidir?
a) Fesleğen
b) Dereotu
c) Roka
2. Diğer adı “Pelin Otu Bitkisi” olan keskin ama hoş kokulu , yuvarlak kesitli ve dalları ayrılan, yapılı gövdesi açık yeşil renkli olan ot aşağıdakilerden hangisidir?
a) Tarhun Otu
b) Dereotu
c) Adaçayı
3. Aşağıdakilerden hangisi Biberiye bitkisi için söylenemez?
a) Daha çok et yemeklerini lezzetlendirmek amacıyla kullanılır
b) Doğu Anadolu bölgesinde yaygın olarak yetişir
c) İğneye benzeyen ince yaprakları vardır
cevapları bulamadım bulanlar yazarsa sevinirim..
-
ilk 2 sorunun cevabını a şıkkı olarak buldum son soruyu da b ama tam emin değilim son sorudan.
-
son soru b olmalı diğer iki şıkta yazanlar doğru..
-
bu şefler soruyor ne veriyor tam anlayamadım
-
bu şefler soruyor ne veriyor tam anlayamadım
3 kişiye 50tl degerinde hediye çeki ve 5kişiye knorr'dan ürün sepeti..
-
yarışma günlük mü
-
ilk sorunun cevabı a şıkkı sanıım konu açıktı bi bakiim
-
a a b
-
1. Aşağıdakilerden hangisi yumurtanın tazeliği hakkında bilgi vermez?
a) Dış kabuğunun renginin kahverengi olması
b) Yumurtanın suya batırıldığında dipte kalması
c) Yumurtayı kırdığınızda sarıyla beyazının ayrılmaması
2. Aşağıdakilerden hangisi soğanın tazeliğini gösterir?
a) Katmanlarının birbirinden ayrılmamış olması
b) Ağırlığının 15 gr’dan fazla olmaması
c) İç kısmının sarımtırak olması
3. Aşağıdakilerden hangisi balığın tazeliği için doğru şık değildir?
a) Etinin bastırıldığında sıkı durması
b) Gözlerinin parlak olması
c) Yüzgeçlerinin dik durması
-
cvpları nerdne bulcaz
-
1) a
2)
3) c
ikincinin cevabını bulamadım ama diğerlerinin doğru olduğunu düşünüyorum
-
2. soruyu a yaptım.umarım dogrdur...
-
Soğan
Sert, kuru ve kabukları düzgün olanları seçin.
http://www.unilever.com.tr/brands/nutrition/cookingandeating/yararlibilgiler/knorrtazelikkontrolu.aspx
-
bende a-a-c olarak buldum ve yaptım