0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
kazananlarda adım yoktu ama bugün geldi
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananlarda adım yoktu ama bugün geldiçok ilginç adınız listede olmadan gönderi yapılıyor mu ki??
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananlarda adım yoktu ama bugün geldiçok ilginç adınız listede olmadan gönderi yapılıyor mu ki??ben de anlamadım kazananlar listesinde adım yoktu bugün geldi belkide son hafta kazanmışımdır son hafta daha açıklanmadı banada sürpriz oldu
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinkazananlarda adım yoktu ama bugün geldiçok ilginç adınız listede olmadan gönderi yapılıyor mu ki??ben de anlamadım kazananlar listesinde adım yoktu bugün geldi belkide son hafta kazanmışımdır son hafta daha açıklanmadı banada sürpriz olduhımm olabilir ama liste acıklanmadan gönderi yapıldıysa rekor kırmıslar demektir valla :)neyse ozaman tebrikler..
klasik soruyudaben sorayım hangi kargo