0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçen spam engeli olanlar için ikinci defa bu hafta topluca gönderilecek dendi benim hala msj gelmedi..çek gelen varmı?
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçekler mağazada birleşiyor bugün denedik oldu birleştirmek isteyenler mağazalarda birleştirsinler 300de 30 uda denediniz mi ?
çekler mağazada birleşiyor bugün denedik oldu birleştirmek isteyenler mağazalarda birleştirsinler
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçekler mağazada birleşiyor bugün denedik oldu birleştirmek isteyenler mağazalarda birleştirsinler 300de 30 uda denediniz mi ?Ben 500 limitli 50 yi denedim oldu zenfone 5 aldık biz
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinçekler mağazada birleşiyor bugün denedik oldu birleştirmek isteyenler mağazalarda birleştirsinler 300de 30 uda denediniz mi ?Ben 500 limitli 50 yi denedim oldu zenfone 5 aldık biz500 limitli 50 nereden aldınız?
Bana da geldi aynı saatte İnşallah gelmeyen her arkadaşa gelmiştir de içimiz rahat, kapatırız bu kampanyayı.