Gönderen Konu: masumkedi - Komşu Hakkı Destek Kampanyası  (Okunma sayısı 22980 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ormes

• Usta Kampanyacı
  • Facebook-İnstagram-Twitter = @brkdvnc
Ynt: masumkedi - Komşu Hakkı Destek Kampanyası
« Yanıtla #210 : 20 Aralık 2009, 16:06:14 »
Gerçekten çok üzücü bir durum bu sonuçta bu tür yarışmalarda herkes belli bir şekilde destek alıyor, oy topluyor ve ortada hile olmadığı sürece desteğin nasıl alındığı selvayı hiç ilgilendirmez böyle birşeyi kim yapma gereği duymuşsa da o kişiye yazıklar olsun.
Katılmazsan kazanamazsın..
İnstagram'dan takip ederseniz sevinirim. Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı merzey

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #211 : 20 Aralık 2009, 16:55:18 »
bu duruma çok üzüldüm.bence site içi kampanyalar bölümü yeni kullanıcılara ve misafir üyelere en kısa zamanda  kapatılmalı diye düşünüyorum.en az 50 mesajı olanlar görebilmeli gibi bir kural olursa çok daha iyi olur diye düşünüyorum...???

Çevrimdışı papatya89

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #212 : 20 Aralık 2009, 16:57:09 »
ne kadar çekemeyen insanlar var ya
şikayet edince noluosa sanki
yazık ya

Çevrimdışı sonay_27

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #213 : 20 Aralık 2009, 17:14:02 »
meğer millet nekadar meraklıymış firmalara yalakalık yapmaya.insanlar bedavaya oy toplamıyorlar.sonuçta ellerinden geldiği kadar karşılığında çekilişle ödül bile veriyolar.hayır yani ödül olmasa bile hepimiz yeri geliyor birbirimizin desteğine ihtiyaç duyuyoruz.bencede özellikle bu kampanya destek bölümüne bi şart getirilmeli ve her yeni üye elini kolunu sallayarak insanların hakkını yememeli.çok üzüldüm arkadaşım senin içinde. :-\

Çevrimdışı adriana1983

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #214 : 20 Aralık 2009, 17:19:41 »
Ne saçmalık bu oylar aynı ıp den verilmememiş nereden toplandığı onları ilgilendirmez sonuçta bir kişinin 500 arkadaşıda olabilir kampanya yapmadan da kendi arkadaşlarından oy toplar bunu şikayet etseler buda silinecek yani kontrol etsinler doğru düzgün yarışma yapsınlar aylarca verilen emeğe yazık isteyen istediği yerden toplar oyunu Allah Allah çok sinirlendim hem senin adına hemde Merales adına

Çevrimdışı desstiny

• Usta Kampanyacı
  • Pasif Agresif :)
« Yanıtla #215 : 20 Aralık 2009, 18:09:05 »
inanamıyorum ya çok üzüldüm cnm. Ne yani destek istemek için konu açamazsınız diye bi madde mi war yarışmada. Hile yok bişey yok Ip.ler farklı. kınıyorum selvayıda haksız yere şikayet eden şahsiyetleride >:(
Ama ben işten Nefret Ediyorumm..
Bide Pazartesilerdenn..
Bide hiç bitmeyen saatlerdenn...

Çevrimdışı MERALES

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #216 : 20 Aralık 2009, 19:31:32 »
telafonla bende aradım ama maalesef ilgilenmiyorlar bile benim destek sayfama insanların hakkını yiyorsun diye yazı yazan kişiden sonra böyle bir karar almış selva demekkii şikayet eden o yada bunlar selvadan birileri
şu an videolarada 1. olan kişiye bir günde 150 oy veridli onun niye oyları silinmedi bizimkiler hepsi gerçek oylardı ama tenezzül edip adamın oylarını incelemediler bile
seninde yaptığım gibi arkadaşım bende mail yazdım herşeyi anlattım ama hakkımı helal etmiyorum onlara
bu yarışmalar arkadaş desteği alınmadan nasıl kazanılır onuda bir madde olarak ekleselermiş
haa verilen hediyeler burada göze battıysa onlar nasıl yarışma yapıp bizi ödüllellendiriyorsa bizde oy veren arkadaşlarımızın emeklerinin karşılığını veriyoruz düzgün bir şekilde mail atıp lütfen şu sitedeki başlığı kaldırın deselerdi
bende üyeliğimin silinmesini istedikten sonra banada bugün mail gelmiş bu sitedeki kampanyam yüzündenmiş
asla ve asla hakkımı helal etmiyorum bu yaptıkları çok saçma ozaman kurallara hiçbiryerden destek alınmayacaktır diye yazsalarmış selva gibi bir kuruma bunu hiç yakıştıramadım şikayeti yapanıda Allaha havale ediyorum

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı masumkedi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #217 : 20 Aralık 2009, 19:37:49 »
Aynen canım bende hakkımı helal etmiyorum. Onca zaman emek harcadık çünkü. Burda bir konu açtık diye böyle bişey yapmaları çok saçma bu işin içinde değişik şeyler olduğundan eminim. Ortaya çıkar umarım.

Çevrimdışı devrim1986

• Usta Kampanyacı
  • P.S. ✿ I Love You..✿
« Yanıtla #218 : 20 Aralık 2009, 19:50:06 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Aynen canım bende hakkımı helal etmiyorum. Onca zaman emek harcadık çünkü. Burda bir konu açtık diye böyle bişey yapmaları çok saçma bu işin içinde değişik şeyler olduğundan eminim. Ortaya çıkar umarım.

birileri sürekli selvayı arayarak sizleri fişlediyse onlarında işine gelir arkadaşlar..ne de olsa sizin yaptığınız şikayet edenler için haksız rekabet içeriyor ki bence bu neden değil..Sizin başarınızı basbaya çekemediler..Anlam veremediğim o da sizin gibi oy topluyor..Sizler dürüstçe emek harcadınız bazıları bundan rahatsızlık duydu..Hakkınızı arayın..Birçok tüketici haklarını koruyan internet sayfaları var.. Açıkçası emeğin hakkı bu olmamalıydı..Çok üzülüyorum inanın :(
Dünyalar kadar değil aşklarım kadarsın...

Çevrimdışı sibelert

• Forum Moderatörü
  • Hero Member
« Yanıtla #219 : 20 Aralık 2009, 23:58:23 »
geçmiş olsun canım ya bende çok üzüldüm.bu yapılanın saçmalık olduğu açıkça belli ama bunların önüne geçilmesi lazım.aylardır uğraşıyorsunuz ödülü bu mu olmalıydı? bunu yapanın da işleri yolunda gitmesin inşallah ama arada bir arkadaş çok güzel bir konuya değinmiş.herkesin sitede heryere girme hakkı kısıtlanmalı bence de.böyle bir paylaşım sitesine sadece layık olanlar kabul edilmeli.bu şekilde kötü niyetli insanlar aramızdan elenmeli artık. >:( >:(