Gönderen Konu: Avea #OnuTanıdım kazananlar  (Okunma sayısı 7465 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
Ynt: Avea #OnuTanıdım kazananlar
« Yanıtla #50 : 16 Şubat 2015, 14:29:31 »
Ben de son zamanlarda "yorumla"  kazandığım birkaç büyük hediyeyi dayanamayıp asıl facebook hesabımda paylaştım çünkü birilerinin onaylaması,tebrik etmesi çok hoşuma gidiyor. Aman nereden paylaşmışım, ciddi konular paylaşınca kimseden çıt yok, kazandığım hediyeyi paylaşınca onlarca kişi yattığı pusudan hunharca çıkıp yorum yazmaya başladı. C.tesi Günü de baldızımın nişanı oldu, facebook'ta ekli kim varsa, hemen konu "o hediyeleri nereden kazandın,nasıl kazandın,bize de söyle." oldu, kime selam versem aynı muhabbet, gına geldi. Neredeyse nişandan daha çok konuşuldu bu konu.Kimse senin yaratıcılığınla, emeğinle, sarf ettiğin zamanla ilgilenmiyor, "herkes beleş hediye dağıtıyorlar,bize niye söylemiyorsun?" modunda ve aç kurt gibiler. Kaldırdım hemen duvarımdan paylaşımları, iki çer çöp kazanayım, kimsenin haberi olmasın, kimsenin de gözü olmasın ya.

Geçen de kampanyacı arkadaşlardan biri bana kampanya hesabımdan mesaj atmış, ben de nezaketen cevapladım. Birkaç soru sordu, kampanyacılıkla ilgili, nasıl hediye kazandığımla ilgili, cevapladım. Şu ana kadar kazandığınız en büyük hediye nedir dedi, söyledim ben de iyi niyetle. Sanki yat kazanmışım.. Birden bir coştu, yok size inanmıyorum mutlaka hile yapıyorsunuzdur,yok bir insan yorumla kazanamaz, siz yorum yapıyorsunuz da biz ne yapıyoruz, firmalarla anlaşmanız var vs vs vs
Bu nasıl aç gözlülük ve nasıl bir hırstır böyle? Neyim ben dolandırıcı mı, hırsız mı?  Yok kardeş, ben daha çözemedim bu olayları :-X

Çevrimdışı venüsger

• Usta Kampanyacı
    • Kadına Dair
« Yanıtla #51 : 16 Şubat 2015, 15:12:23 »
Bizde de durum şöyle "Kime ok atmayı öğrettiysek ilk bizi nişan aldı"  ;D
Hak ettiğin kadarını,hak ettiğin vakitte alırsın...

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #52 : 16 Şubat 2015, 15:17:39 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Bizde de durum şöyle "Kime ok atmayı öğrettiysek ilk bizi nişan aldı"  ;D
bayıldım

kıme ıyılık yaptıysam ondan kazık yedım bende de,illa uzulmusumdur bu işlerde...ama bendekı en tuhaf şey bedduamın tutması... :D :D :D
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı eyefive

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #53 : 16 Şubat 2015, 16:08:42 »
@huseyinboz sen söylemesende seni bir şekilde buluyorlar merak etme  :D ben bu konuda çok gizli olmama rağmen buluyorlar.mesela benim 1 tane gerçek hayattan arkadaşım veya akrabam kampanyacı değil bilmezler duymazlar ilgileri yok böyle şeylerle ama ona rağmen forumda yıllarca özel mesajdan kazandıkça neler neler yazdılar. sen bana yaz ödülü kırışalım  :D sen çok kazandın birazda biz kazanalım bizede yaz tüyo ver  :D

2 yıldır kısmetim kesildi bu tarz yarışmalardan. ama suç bende katılamıyorum zaman ayıramıyorum ihmal ediyorum

@photomania isimli arkadaşı tebrik ve takdir ediyorum rızkının peşinden koşuyor yılmıyor pes etmiyor. onun kazandığını söylemesine gerek yok zaten görüyoruz mecburen mecburiyetten  :D

DÜNYA-AHİRET MADDİ-MANEVİ BOL RIZIK İÇİN  TESPİH:LA İLAHE İLLA ENTE YA HANNAN YA MENNAN YA BEDİAS SEMAVATİ VEL ARDI YA ZEL CELALİ VEL İKRAM

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #54 : 16 Şubat 2015, 17:06:04 »
Ben de son zamanlarda "yorumla"  kazandığım birkaç büyük hediyeyi dayanamayıp asıl facebook hesabımda paylaştım çünkü birilerinin onaylaması,tebrik etmesi çok hoşuma gidiyor. Aman nereden paylaşmışım, ciddi konular paylaşınca kimseden çıt yok, kazandığım hediyeyi paylaşınca onlarca kişi yattığı pusudan hunharca çıkıp yorum yazmaya başladı. C.tesi Günü de baldızımın nişanı oldu, facebook'ta ekli kim varsa, hemen konu "o hediyeleri nereden kazandın,nasıl kazandın,bize de söyle." oldu, kime selam versem aynı muhabbet, gına geldi. Neredeyse nişandan daha çok konuşuldu bu konu.Kimse senin yaratıcılığınla, emeğinle, sarf ettiğin zamanla ilgilenmiyor, "herkes beleş hediye dağıtıyorlar,bize niye söylemiyorsun?" modunda ve aç kurt gibiler. Kaldırdım hemen duvarımdan paylaşımları, iki çer çöp kazanayım, kimsenin haberi olmasın, kimsenin de gözü olmasın ya.

Geçen de kampanyacı arkadaşlardan biri bana kampanya hesabımdan mesaj atmış, ben de nezaketen cevapladım. Birkaç soru sordu, kampanyacılıkla ilgili, nasıl hediye kazandığımla ilgili, cevapladım. Şu ana kadar kazandığınız en büyük hediye nedir dedi, söyledim ben de iyi niyetle. Sanki yat kazanmışım.. Birden bir coştu, yok size inanmıyorum mutlaka hile yapıyorsunuzdur,yok bir insan yorumla kazanamaz, siz yorum yapıyorsunuz da biz ne yapıyoruz, firmalarla anlaşmanız var vs vs vs
Bu nasıl aç gözlülük ve nasıl bir hırstır böyle? Neyim ben dolandırıcı mı, hırsız mı?  Yok kardeş, ben daha çözemedim bu olayları :-X

Yazıyı okurken kendimi gördüm resmen. Taş uzaktan değil yakında gelir derler, çok doğru bir laf! Evdekiler ve yakın arkadaşlarım nazar değecek diye sosyal medyada paylamamam konusunda defalarca uyarsalarda sırf o fesat yürekli insanlara inat paylaşıyorum. Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun bu zamana kadar sayısını hatırlayamadığım kadar muhteşem ödüller kazandım. 3 tane led tv, macbook, ipadler, iphonelar, küçük ev aletleri, yurtiçi ve yurtdışı tatilleri v.s... Kazanamasaydım kendi imkanlarımla asla onların çoğuna sahip olamayacaktım. Hep son sistem teknoloji ürünleri... İnsanın gönlü güzel olsun derler. İnanın içimde hiç fesatlık yoktur. kazandıklarımdan ablama, yeğenlerime, arkadaşlarıma hep verdim. Onlarda mutlu olsunlar istedim. Ben verdikçe güzel Rabbim daha çok verdi bana.

Dediğin gibi Hüseyin, normalde hiç bir gönderini beğenmeyen insanlar kazandığını paylaştığın zaman ne yorumlar yapıyorlar . Vay be sen listemde ekli miydin? diyorsun kendi kendine.

Sen geçim yolunu öğrenmişsin,
Bu kaçıncı ipad,
O kadar tvyi ne yapcan, tuvaletede koyarsın,
Sen onu kullanamazsın, sat onu sat (macbook air)
Sen nasıl bunları kazanıyorsun, işin sırrını bizde söyle vs...

Bu işin sırrı mı ne? Bu benim beynimde, içimde, gözümde... Bu bir Allah vergisi. Düşünce gücü... O an aklıma gelen fikrin aklımda nasıl beliriverdiğini ben sana nasıl anlatayım? Bu benim hayata bakış açımla, kendime kattıklarımla ilgili. Sen bir ağaca odun gözü ile bakarken, ben ona dokunduğumda yaşamanın ne kadar güzel olduğunu düşünürüm, gözlerim dolar, şükrederim.

Ama şu dakikadan sonra sosyal medya hesaplarımda kazandıklarımı paylaşmama kararı aldım. Sadece burada paylaşacağım.
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #55 : 16 Şubat 2015, 17:07:21 »
@eyefive
@photomania isimli arkadaşı tebrik ve takdir ediyorum rızkının peşinden koşuyor yılmıyor pes etmiyor. onun kazandığını söylemesine gerek yok zaten görüyoruz mecburen mecburiyetten  :D

Teşekkür ederim arkadaşım, Allah razı olsun. Şansın bol olsun inşallah, güzel hediyeler kazan...
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı biolog

• Usta Kampanyacı
  • Bağımsız Üye
    • lonesome cowboy
« Yanıtla #56 : 18 Şubat 2015, 16:28:06 »
Az önce teslim aldım, bu sefer gönderimleri çok hızlı yaptılar.
Beş dakikada değişir bütün işler.

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #57 : 18 Şubat 2015, 17:08:34 »

darisi bize abi...
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı deliefe06

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #58 : 18 Şubat 2015, 17:15:02 »

bio maşallah telefonları dizdin nasip olmuyor telefon ihtiyacım var bi kazanamadım gitti güle güle kullan