dün bir alışveriş merkezinde sevgililer günü için 250 tl alışveriş yapana hediye veriliyordu ben de sık sık oradan alışveriş yaparım alışveriş yaptım aynı avm araba çekilişi de yapıyor 100 tl ve katlarına ben hediye için yetmediğinden araba çekilişi için sıraya girdim arkama da bir bayan geldi elinde bir tomar fiş hediye alacağım falan dedi sonra yanına birileri geldi sürekli fiş veriyorlar birbirlerine 2 tane al yok 3 olsun gibi ben önce anlamadım herhalde yemek yerinden fiş topluyorlar diye düşündüm daha sonra başkaları geldi kadına fiş veriyorlar bana da al falan diye kadın demez mi sıradakilerin çoğu burda çalışan diye yine oralı olmadım sonra demez mi araba çekilişi için çalışanlardan 30-40 gibi çekiliş hakkı olan var diye çalışanların katılması yasak değil mi diye sorunca akrabalarına verip onlar adına katılıyorlar dedi sıra bana gelince ben de danışmadaki kıza hediyeleri çalışanlara dağıttınız herhalde dedim kız da bana ihtiyaçları olmasa yapmazlar dedi haklısınız dedim benim de hediye alacağımı zanneti çok az bi fişe ihtiyacım vardı size de verelim dedi (sus payı) yandaki fiş toplayıcıdan fiş istedi asla olmaz diye reddettim hediyemiz olsun falan dedi kabul etmedim çekilişime katılıp oradan ayrıldım ama bu hediyelerin sayısı sınıırlıymış sınırsız olsaydı böyle birşeyi size sormazdım zaten 250 tl alışveriş yapılan herkese verilecekti sizce bu durumu şikayet etmeli miyim normalde haksızlıklar beni çok rahatsız eder ama burada çalışan kişiler de asgari ücretle çalışıyor sizce bu durumda doğru olan ne?