Uzun zamandır twit bildirimlerim gelen mesajlar üst panelde belirmiyor.dm yi hiç denemedim.cep telefonuma geliyor bağlantı olarak. bunun çözümü varmı ? ileitme cevap yazıyorlar ama ne mesaj görünüyor neden mesaj gldiği beliriyor üst panelde
Uzun zamandır twit bildirimlerim gelen mesajlar üst panelde belirmiyor.dm yi hiç denemedim.cep telefonuma geliyor bağlantı olarak. bunun çözümü varmı ? ileitme cevap yazıyorlar ama ne mesaj görünüyor neden mesaj gldiği beliriyor üst panelde
twitterdan ayarlara gel mobil bildirimleri aç
sağol farklı yoldan çözdüm.mobil bildirimden rahatsızdım zaten
sağol farklı yoldan çözdüm.mobil bildirimden rahatsızdım zaten 
Ben de mobil bildirimleri açtım, mesajlar gelmeye başladı ve mesajlar ücretli imiş

hemen kaattım...
Gene telefonda bildiirimlerde twitter bildirimleri görünmüyor
telefona mesaj olarak gelmiyor ki nasıl ücretli olabilir?
telefona mesaj olarak gelmiyor ki nasıl ücretli olabilir?
bende açık öyle olsa kontörüm giderdi
Bende sms olarak geldi ? yukarıda bildirim olarak görünmüyor ? sizin dediğiniz ayarın linki var mı acaba ?
Bende sms olarak geldi ? yukarıda bildirim olarak görünmüyor ? sizin dediğiniz ayarın linki var mı acaba ?
link olarak değil telefon ayarlarından yapacaksınız
link olarak değil telefon ayarlarından yapacaksınız
işte bulamıyorum

telefonda ayarlardan denedim; twitter programdan denedim; twitter webden denedim olmadı

yardımcı olmak isteyen biri tarif edebilirse çok seviniriim
twitterda ara yazan yerin sağındaki profil resmini tıkla ayarlara gel.
mobil sekmesini tıkla ve istediğin seçenekleri ayarla. ben sadece dm kutucuğunu işaretledim.diğer tüm işaretlerin kutucuğunu kaldırdım.