Gönderen Konu: ininal Kart Slogan Yarışması kazananlar  (Okunma sayısı 3334 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
Ynt: ininal Kart Slogan Yarışması kazananlar
« Yanıtla #20 : 11 Şubat 2015, 19:56:32 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Böyle seçeceksen madem slogan yarışması deme. Eğlenceli bir aktvite vs. de.

Aynen. Kurallarını koymuşsun. Yok markayı ön plana çıkartacak, eğitici, yaratıcı v.s... Sonra da küfreder gibi bu saçmalıkları seçiyorsun. Bu kartın yemin ediyorum adını bile duymak istemiyorum. Güvenli alışverişten bahsedip alay eder gibi bu sonuçları yayınlamaları çok ironik...
"Herkesin vizörden gördüğü farklıdır. Ne gördüğümüz aslında kim olduğumuzdur."

Çevrimdışı Le_Cola

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #21 : 11 Şubat 2015, 20:25:31 »
Kişi kendini eleştirdiğinde zirvededir demişler...

Kazanmanıza sevindik ama gerçekten kötü sloganlar... Bazı yarısmalarda kazanılmayınca verılen emege kızıyor uzuluyoruz hepsı o...
ben genelleme yapılmasına kızdım sadece. başkaları kazanınca kötü de olsa alkışlanıyor,senden iyisi yok deniyor.başkası kazanınca ortalığı birbirine katıyorlar. evet çok iyi değil ama herkesin tarzı,zevki farklı.jüri beğenmiş ki seçmiş. üçüncü slogan özellikle fiyasko,onu zaten seçtiklerine bende inanamadım ama yapacak birşey yok. böyle sonuçlara daha öncede çok şahit olduk

3. slogan 2'den iyi. Hiç olmazsa biraz mizah var. 2. çok vasat olmuş ama yinede kazanmışsınız tebrikler demek düşer bize  ;)

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #22 : 11 Şubat 2015, 20:45:10 »
Kişi kendini eleştirdiğinde zirvededir demişler...

Kazanmanıza sevindik ama gerçekten kötü sloganlar... Bazı yarısmalarda kazanılmayınca verılen emege kızıyor uzuluyoruz hepsı o...
ben genelleme yapılmasına kızdım sadece. başkaları kazanınca kötü de olsa alkışlanıyor,senden iyisi yok deniyor.başkası kazanınca ortalığı birbirine katıyorlar. evet çok iyi değil ama herkesin tarzı,zevki farklı.jüri beğenmiş ki seçmiş. üçüncü slogan özellikle fiyasko,onu zaten seçtiklerine bende inanamadım ama yapacak birşey yok. böyle sonuçlara daha öncede çok şahit olduk

3. slogan 2'den iyi. Hiç olmazsa biraz mizah var. 2. çok vasat olmuş ama yinede kazanmışsınız tebrikler demek düşer bize  ;)

Katılım koşullarında "mizah" kelimesinin geçtiğini ben niye görmedim? Mizah arasalardı bizde ona göre saçmalardık. Diğer bankaların kartlarında kullandıkları gibi etkili, akılda kalıcı ve alışverişe teşvik edici şeyler yazdık biz oysa ki...

Çevrimdışı kampanyaman

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #23 : 11 Şubat 2015, 21:50:37 »
Valla ne söyleyeyim. Ben sonuçları görünce herhalde kimse yarışmayı görmedi 3-5 kişi katıldı ve kazandılar zannettim. Hatta pişman oldum not ettiğim halde katılmadığım için. Sonra bu başlıkta sağlam kampanyacıların katıldığı gördüm.

Kazanan arkadaşa tebrikler, ona bir şey söyleyemeyiz. Yazdığın iyi ya da kötü diye. Sorun tamamen juride. Adım gibi eminim kat kat daha güzelleri vardır ama bazı juriler (Avea ve Turkcell'dekiler özellikle..) neye göre seçiyor anlamak çok güç.

Jurili yarışmaların vazgeçilmez ismi Samet arkadaşımız bile kazanamamış. Tabi illa kazanacak diye birşey yok ama illa da kazanıyor kendisi :) Bugün Beats'i götürmüş, onu da tebrik edeyim buradan.

Çevrimdışı photomania

• Usta Kampanyacı
    • Vizörden gördüklerim
« Yanıtla #24 : 11 Şubat 2015, 21:52:56 »
Valla ne söyleyeyim. Ben sonuçları görünce herhalde kimse yarışmayı görmedi 3-5 kişi katıldı ve kazandılar zannettim. Hatta pişman oldum not ettiğim halde katılmadığım için. Sonra bu başlıkta sağlam kampanyacıların katıldığı gördüm.

Kazanan arkadaşa tebrikler, ona bir şey söyleyemeyiz. Yazdığın iyi ya da kötü diye. Sorun tamamen juride. Adım gibi eminim kat kat daha güzelleri vardır ama bazı juriler (Avea ve Turkcell'dekiler özellikle..) neye göre seçiyor anlamak çok güç.

Jurili yarışmaların vazgeçilmez ismi Samet arkadaşımız bile kazanamamış. Tabi illa kazanacak diye birşey yok ama illa da kazanıyor kendisi :) Bugün Beats'i götürmüş, onu da tebrik edeyim buradan.

Teşekkür ederim arkadaşım, Allah razı olsun.. :) Kısmet böyleymiş napalım..

Çevrimdışı fiko16

• Yeni Kampanyacı
  • *
« Yanıtla #25 : 11 Şubat 2015, 22:08:52 »
biraz komik bi durum olmuş bende katıldım araştırdım baya inceledim oyle düzgün sloganlarla katıldım resmi şekilde bilseydim böyle şeyleri seçeceklerıni komik bulurduk ilginç oldu kismet kazananlara tebrikler :)

Çevrimdışı huseyinboz

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #26 : 12 Şubat 2015, 09:15:55 »
Ben yarışmaya katılmadım ama 3 yorumu da beğendim, mizah yönü güçlü, sade ve eğlenceli. Buradaki sorun sanırım katılım koşullarına "eğlenceli sloganlar" yazmamaları. Direkt bakınca ciddi, etkili sloganlar bekliyorlarmış gibi algıladım bende. Her yarışma bir tecrübe, sonuçta bu firmanın jürisinin tarzını anladık artık, bir daha ki yarışmalarda biz de ona göre katılırız. Ben mesela Avea'nın yarışmalarında içimdeki Kemal Sunal'ı özgür bırakıyorum. Olay bu...

Bu arada tebrikler kazananlara.