Eski Komşuluk
Şükran Yolsormaz
eski zamanlarda yaşanan komşuluk ilşkileri bu günlerde yaşanmamaktadır insanlar işten çıkınca eve dinlenmeye geliyor hafta sonları ise alışveriş merkezlerinde geçiriyorlar
Görüntülenme : 161
Beğenilme : 99
v Alma Komşu Al
Nurşen Karanlık
komşulk her şeyden önemlidir bazen bir sorun olduğunda bile ailen gelene kadar komşun yetişir senin derdine saolsun komşularımı çok severim her gün birbirimizde vakit geçiririz aramızda gün yaparız güzel güzel yiyecekler hazırlarız aramızda hepimizin sevdiği tek şey yani ortak noktamızın bir taneside makarna salatasıdır ama öle böle değil selva makarna salatası sık sık yapar hep birlikte afiyetle bir güzel yeriz canlarım onlar benim allah ayırmasın (amin) atalarımız boş dememişler ev alma komşu al diye ....
Görüntülenme : 311
Beğenilme : 122
Selva Makarna İle Paylaşmanın Tadına Varın
Melis Aozben
Makarnanın enfes tadı
Selva Makarnadır adı,
Konu komşu herkes alsın diye
En uyguna indirilmiş fiyatı..
Görüntülenme : 306
Beğenilme : 121
Makarnanın Yeni Adı Selva...
Naciye Bahçebaşı
Böyle bir başlığı gerçektende fazlasıyla hakediyorsun. Birgün eşim Selva makarnalarını eve getirene kadar makarnayı pek seven bir insan değildim. Ama alışık olduğumuz makarna yemeklerine inat paketlerin üzerindeki tarifler makarna hakkında herşeyi silbaştan yapacak kadar lezzetli yaptı. Ogünden beri bizim için makarnanın yeni ismi Selva oldu. Hele son yaptığı kampanyayla yitirdiğimiz bazı değerleri bize hatırlatması yapılabilecek en güzel kampanyaydı. İnşallah herkes komşu hakkının farkına yeniden varır. İyiki varsın Selva...
Görüntülenme : 381
Beğenilme : 136
Evimizin Klasik Yemeği...
Gözde Anşin
Bizim evimizde öğün geçiştirmek için yapılmaz makarna, hepimiz severek yeriz. Klasiğimiz de sarımsaklı yoğurtlu, üstüne domates sosu ya da pul biber dökerek yaptığımız çubuk makarnamızdır

En yakın komşumuz oturmaya geldiğinde de makarna salatası yapmak adetim oldu artık

Görüntülenme : 448
Beğenilme : 139
Çok Güzel Bir Fırsat
Pınar Gümüşoğlu
Unutulmaya yüz tutmuş değerlerden birini canlandırmak için Selva'dan çok güzel bir fırsat. Teşekkürler Selva.
Görüntülenme : 361
Beğenilme : 143
Komşumuz İle Aylaşalım
İsmail Esen
paylaştıkça gelen mutluluk
Görüntülenme : 984
Beğenilme : 138
diğer arkadaşlara bu üyelikten verilmiş