0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin60.katılımıda yaptım yakında 12 hediye paketi almaya karar verdim daha iyi bir alternatif yok,maşşallah 60 katılım..ben anca 1 tane yapabildim onuda gecengün seçtim bakalım nezamn göndericekler.geriye pek puanım kalmadı ama belki radyo alabilirim biraz kasarsam:)usb li falanmış radyo fena degil gibi geldi Radyoyu almanızı öneririm gerçekten harika ben önceden kazanmıştım. Flash bellek takıp şarkı dinleyebiliyorsunuz, hafıza kartı takma yeri var. kulaklık takma yeri de var... Ayrıca radyo yumurta şeklinde ve renk renk ışıkları yanıyor, kullanışlı bir ürün.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin60.katılımıda yaptım yakında 12 hediye paketi almaya karar verdim daha iyi bir alternatif yok,maşşallah 60 katılım..ben anca 1 tane yapabildim onuda gecengün seçtim bakalım nezamn göndericekler.geriye pek puanım kalmadı ama belki radyo alabilirim biraz kasarsam:)usb li falanmış radyo fena degil gibi geldi
60.katılımıda yaptım yakında 12 hediye paketi almaya karar verdim daha iyi bir alternatif yok,
3 ayda nihayet 1000 puan biriktirip radyoyu alabildim, ama ne zaman yollarlar acaba daha gecen ayin hediye paketi gelmedi,