Sevgililer günü yaklaşırken size muhteşem bir hediyemiz var. Sevgilinizle nasıl tanıştınız? Aşkınız nerede ve nasıl başladı? Hikayenizi bu haberin altında yorum olarak bizimle paylaşın, kazanın.Jürimizin seçeceği en romantik 50 hikayeye Adil Işık’tan 500 TL hediye çeki veriyoruz.
Bir kişi yalnız bir yorum ile yarışmaya katılabilir.
Bir kişi birden fazla ödül kazanamaz.
Son katılım tarihi: 10 ŞUBAT 2015
Yorumlarınız moderasyondan geçtikten sonra yayınlanacaktır.
Yorum yazmak için tıklayın!
Linkleri görmeye yetkiniz yok.
Kayit olun veya
giris yapin
artık kampanyalar aslanın midesinde.kimse paylaşmak istemiyor bu tarz kampanyaları.rekabet ortamı çoğalmasın diye.ama şunu unutmamak gerekiyor kii herkes kısmetinde ne varsa onu görür.hadi herkese rastgele

)
ben anlatsam bizim hikaye de romantik değil ki arkadaş yaaa
sınıfta ki en nefret ettiğim kişiydi. herhalde en büyük Aşklar nefret başlar deyimini doğruluyor. karşıma çıkmasın diye dua ediyordum şimdi ise yanı başımda. Romantik mi bilmem
Bizimkisî ilk görüşte aşk<3
Bir yaz günü, sabah erken saatlerde yolcu otobüsüyle şehire gîderken rasladım ona...
Bana bakarken gözleri parlıyodu, kalbime bişeyler oldu.. Ogün geçti ertesi günü aynı saate gene yolcu otobüsüne bindim sırf onunla karşılaşabilmek için. Ve bu böyle 10 gün devam etti. Ben onu görünce çok mutlu oluyordum oda bana benim ona baktığım gibi bakıyodu. Ve sonrasında numaramızı verdik birbirimize, konuşmaya başladık. 5 sene 6 aydır hayatımda . Allahıma şükürler olsun onu bana verdiği için<3
Hayatımın aşkı <3
Bunları yazanlar elini kaldırsın!
Bizimkisî ilk görüşte aşk<3
Bir yaz günü, sabah erken saatlerde yolcu otobüsüyle şehire gîderken rasladım ona...
Bana bakarken gözleri parlıyodu, kalbime bişeyler oldu.. Ogün geçti ertesi günü aynı saate gene yolcu otobüsüne bindim sırf onunla karşılaşabilmek için. Ve bu böyle 10 gün devam etti. Ben onu görünce çok mutlu oluyordum oda bana benim ona baktığım gibi bakıyodu. Ve sonrasında numaramızı verdik birbirimize, konuşmaya başladık. 5 sene 6 aydır hayatımda . Allahıma şükürler olsun onu bana verdiği için<3
Hayatımın aşkı <3
buraya değil hürriyet aileye yazacan
ben yazarsam seçilirim gibime geliyor bomba hikayem var