kredi kartlarında mail order açıktır sizden ricam bankanızı arayın kredi kartınızda mail orderı kapatın internetten alışveriş yapacağınızda bankaya arayıp mail orderı açtırın işlem bitince kapatın yada sanal kart kullanın ...
mail order nedir diyeceksiniz karşı taraf kredi kartınızın üstündeki 16 rakamı ele geçirmesi yeterli, kredi kartı şifresi veya kredi kartın arkasındaki 3 rakama bile ihtiyaç duymuyor..
sanal kart en güvenli istediğiniz kadar sanala aktarıyorsunuz o kadar hackerci sizin sanal numarasını öğreniyor hesapta sıfır olunca birşey yapamıyor...........
Aynur Hanım'cım sakın üzmeyin kendinizi...Sakın...Bu benim arkadaşıma da oldu ve 250 $ çekildi kredi kartından. HSBC bankası...Banka kovuşturmaya başladı. Ödemesini yaptı, bişey çıkarsa sizden de kesinti olur gibi saçma sapan bişey dediler ama bişey çıkmaz.
Şimdi; muhakkak alışverişlerde paypal ya da sanal kart kullanın. Ebay'de paypaliniz olmasa da Ebay size paypal ödemesi alıyor.
Bilmediğiniz elektronik mağazalarında muhakkak 3DSecure arayın. Telefonunuza o mesaj gelsin. Link eklemeyeyım reklam olur ama özelden sıze atayım...
Banka dilekçemizi kabul etti,bu kadar çabuk olacağını tahmin etmemiştim
Benimde geçen hafta paypal gittigidiyorda başıma gelmek üzereydi. Adam paypalımı ucuz bişey alarak denemeye çalıştı sanalkart vardı. çalıştığını anlayıncada 2550 liralık pc malzemesi almaya çalıştı ama ben ilk aşamada ödemeyi ve kartı iptal etmiştim tabi. Sakın ola paypala kredi kartı bağlamayın. Düşük limitli sanal kart en güveniliri. Gittigidiyora yazdım adamların umurunda bile olmadı.
Benimde geçen hafta paypal gittigidiyorda başıma gelmek üzereydi. Adam paypalımı ucuz bişey alarak denemeye çalıştı sanalkart vardı. çalıştığını anlayıncada 2550 liralık pc malzemesi almaya çalıştı ama ben ilk aşamada ödemeyi ve kartı iptal etmiştim tabi. Sakın ola paypala kredi kartı bağlamayın. Düşük limitli sanal kart en güveniliri. Gittigidiyora yazdım adamların umurunda bile olmadı.
bunlar peki sizin kartı nerden bulmuş olabilirler ? güvenli olmayan siteden alışveriş mi yaptıydınız mesala ? nerden bulmuş olabilirler aklınıza gelen birşey var mı ?
bunlar peki sizin kartı nerden bulmuş olabilirler ? güvenli olmayan siteden alışveriş mi yaptıydınız mesala ? nerden bulmuş olabilirler aklınıza gelen birşey var mı ?
Kartı değil paypal hesabını kırmış. Sanalkart paypala bağlıydı.
n11 aynı şekilde dava bile açmıyorlar