0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
şahin klasik sucuk almıştık sevmemiştim.rejimdeyim tuzu azaltılmış sucuk alıp denemek istiyorum hazırda kampanya varken
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşahin klasik sucuk almıştık sevmemiştim.rejimdeyim tuzu azaltılmış sucuk alıp denemek istiyorum hazırda kampanya varken sakın yanından bile geçme böyle garip bir tat olamaz sucuktan soğudum resmen, bir yağ çıktı şaştım kaldım zaten tadıda sucuğa hiç benzemiyor
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşahin klasik sucuk almıştık sevmemiştim.rejimdeyim tuzu azaltılmış sucuk alıp denemek istiyorum hazırda kampanya varken sakın yanından bile geçme böyle garip bir tat olamaz sucuktan soğudum resmen, bir yağ çıktı şaştım kaldım zaten tadıda sucuğa hiç benzemiyor ya ben zaten kampanya için alıyorum yoksa almam favori şahinin varmı hangisi onu alayım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinşahin klasik sucuk almıştık sevmemiştim.rejimdeyim tuzu azaltılmış sucuk alıp denemek istiyorum hazırda kampanya varken sakın yanından bile geçme böyle garip bir tat olamaz sucuktan soğudum resmen, bir yağ çıktı şaştım kaldım zaten tadıda sucuğa hiç benzemiyor Mantısı çok güzel! Tavsiye ederim ya ben zaten kampanya için alıyorum yoksa almam favori şahinin varmı hangisi onu alayım
Sucuğu hoşuma gitmiyor ama mantısı yenir.Birde şifreler maalesef elden ele geziyor eser katılım mantıklı bunda.