Gönderen Konu: Toker Bebe Takipçileri Kazanıyor! (7 Şubat)  (Okunma sayısı 819 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı memosami

• Usta Kampanyacı
Toker Bebe Takipçileri Kazanıyor! (7 Şubat)
« : 02 Şubat 2015, 14:32:14 »
TOKER BEBE TAKİPÇİLERİ KAZANIYOR !  Fotoğrafı beğenip, #etoker #tokerbebe #etokeryarışma etiketleriyle sayfanızda paylaşın, çekiliş ile mOmma 250 Ml Biberon kazanan 3 kişiden biri de siz olun

Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

✿ Yarışmamızın Kuralları ;
1-) @tokerbebe instagram sayfamızı takip ediniz.
2-) Bu görseli #etoker #tokerbebe ve #etokeryarışma etiketleriyle profilinizde paylaşınız,
3-) Bu görseli beğenerek altına yarışmaya katıldığınızı ifade eden bir yorum yazınız.
4-) Kurallara uyarak katılım yapan 3 yarışmacımıza mOmma 250 Ml Biberon HEDİYE EDİLECEKTİR.. ✿
Yarışma 2 Şubat - 7 Şubat 2015 tarihleri arası saat 13:00'a kadar geçerlidir.
Kazanan takipçimiz 7 Şubat saat 17:00'da açıklanacaktır:) 😊 ✿ Bol Şanslar 😊

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
Ynt: Toker Bebe Takipçileri Kazanıyor! (7 Şubat)
« Yanıtla #1 : 21 Şubat 2015, 18:39:05 »
✿ YARIŞMA SONA ERDİ 😊 ✿
Çekiliş Yolu İle mOmma 250 Ml Biberon Kazananlar ; ● @ozlem_ozge_ugur ● @bircan.bulut ● @gulcanakin16 ● Katılım yaparak yarışmamıza destek olan tüm takipçilerimize, tüm özel annelere, TOKER BEBE | E-TOKER ailesi olarak sonsuz teşekkür ederiz . ● Devam edecek olan yarışmalar ve sürpriz hediyelerden birini kazanabilmek için bizi takip etmeye devam edin. ● Kazanan yarışmacılarımızı tebrik ederiz. ● Hediyelerinizi göndermek üzere adres bilginizi bize DM'den özel mesaj olarak göndermenizi rica ediyoruz. ● Sevgiler 😊 ● Kampanyalar ve en güzel hediyeler için bizi takip etmeye devam edin 😊 @tokerbebe

#tokerbebe #etoker #etokeryarışma #anne #bebek #hediye #gift #biberon #aile #fırsatlaretokerde

Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ