Gönderen Konu: Joker'le büyüyorum yarın  (Okunma sayısı 898 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
Joker'le büyüyorum yarın
« : 23 Ocak 2015, 14:59:54 »
Yarın saat 13:00'te Funna Baby Uyku Seti hediyeli Instagram yarışmamız var!
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin 

ozcartman

• Ziyaretçi
Ynt: Joker'le büyüyorum yarın
« Yanıtla #1 : 24 Ocak 2015, 20:28:43 »
Yarışmamız başladı!
Anne olmak dünyanın en tatlı duygusudur. Peki bunu kelimelere dökmeye ne dersiniz? #AnneOlmak etiketi ile fotoğrafımızı Repost edip yorumlayın, duygusal bağı ortaya koyan en iyi yorumu yapan anne siz olun, jüri sizi seçsin, minik sevgiliniz için Funna Baby uyku seti kazanma şansını yakalayın.
Not: Yarışmamızı kazanmak için bizi yorumunuza @jokerbabytr olarak mention etmeyi ve paylaşımı repost etmeyi sakın unutmayın. Yarışmamız 26 Ocak 13:00’te sona erecektir. Katılım koşulları Facebook sayfamızda yer almaktadır. İncelemeniz ricası ile bol şanslar.

Çevrimdışı timsah

• Usta Kampanyacı
  • Huzur İsyanda!!
Ynt: Joker'le büyüyorum yarın
« Yanıtla #2 : 21 Şubat 2015, 18:29:44 »
Vee jürimiz #AnneOlmak Instagram yarışmamızın kazananını belirledi!
Yarışmamızın kazananı çocuğu ile arasındaki bağı güzel bir şekilde ortaya koyan yorumuyla @busra.busraa kullanıcı isimli Instagram takipçimiz oluyor. Kendisini tebrik ediyor, mesaj yolu ile iletişim bilgilerini paylaşmasını bekliyoruz. Tüm annelere güzel paylaşımları için teşekkürler. Devam edecek yarışmalarımız için takipte kalın :)
#Çocuk #Mutluluk #Yarışma #Hediye #JokerleBüyüyorum.

Merhabalar; yarışma kuralları gereği yedek talihlimiz birinci olarak seçilmiş ve kendisi bilgilendirilmiştir. Bilgilerinize sunar, iyi gunler dileriz :) @thedimplee @muhendis_hanim @kilinctugba
Ben beni bildim bileli ne ben beni buldu kendimde ne de kendim beni buldu bende.. Hüseyin KARAKUŞ