Arkadaşlar,
money cart ın guzel kampanyaları oluyor everyday me öyleydi mesela. bir kartım var bugun 10 money i harcadım ve 10 tane money formu aldım. Bunlar için hep geçerli tc yazmam mı gerekiyor?
Aynı isimle aynı tc ile birden fazla kartımızın olması mümkün değil mi?
Bir arkadaşın 33 kartı vardı ve 800 tl lik money si old. söylemişti 10 tane kartım olursa böyle kampanyalarda yararlanmak isterim, malum hayat pahalı :-)
Bir arkadaşın 33 kartı vardı ve 800 tl lik money si old. söylemişti 10 tane kartım olursa böyle kampanyalarda yararlanmak isterim, malum hayat pahalı :-)
KARTLARI BİRLEŞTİRİRSEN OLUR
kartları alıp nasıl birleştireceğiz
kartları alıp nasıl birleştireceğiz
aynı tc ve tel no ile kayıt yaparsan zaten kartlar ek kart olarak ana kartına eklenmiş olacak
yani bu şekilde fazladan money ana kartıma yüklenir yanlış mı anladım?
yani bu şekilde fazladan money ana kartıma yüklenir yanlış mı anladım?
DOĞRU ANLADIN 
Foçada yaşıyosunuz sanırım biz de manisadayız foçaya yerleşmeyi düşünüyoruz çok seviyoruz foçayı teşekkür ederim bilgiler için