0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinLinkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbişey sorcam şimdi 100 puana ulaşan herkes kazancak mı yanibnm 99 olmuşta puanım100 olunca makarna mı kazancam napcam evet senin 91 miş 2 oy verdim şimdi 1 de daha önce vermiştim 3 oy benden aldın 93 oldu Ben de 2 gün önce katılmıştım baktım onaylanmış, puanım bile 50 olmuş hemen süpersin bende hemen sana verdm oy 58 oldunn ben unutmustum bu yarışmaya katıldıgımı sonradan hatrladım bi baktım 85 olmuş şimdi 101 olmuş ne zaman gelr ki makarnalarım
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapinbişey sorcam şimdi 100 puana ulaşan herkes kazancak mı yanibnm 99 olmuşta puanım100 olunca makarna mı kazancam napcam evet senin 91 miş 2 oy verdim şimdi 1 de daha önce vermiştim 3 oy benden aldın 93 oldu Ben de 2 gün önce katılmıştım baktım onaylanmış, puanım bile 50 olmuş hemen
bişey sorcam şimdi 100 puana ulaşan herkes kazancak mı yanibnm 99 olmuşta puanım100 olunca makarna mı kazancam napcam
benide 100 yapın arkadaslar bende varm