Gönderen Konu: komsudaneoluyor  (Okunma sayısı 1711 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ozcartman

• Ziyaretçi
komsudaneoluyor
« : 05 Ocak 2015, 14:10:08 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Hediyeleri kim sevmez ki? Süslü paketler ile sarmalanmış bir kutunun içinde ne olduğunu öğrenmek için bir an önce açma çabası.. Ve paketi açıp hediyenizi kutusundan çıkardıktan sonra yaşadığınız sevinç ve mutluluk.

Hepimiz hediyeleri severiz. Özellikle de bize özel alınan hediyeleri. İşte sizin için 2015 yeni yıl hediyesi.

Belki bu sefer paketin içerisinde ne olacağınız biliyorsunuz. Sizin için sürpriz de olmayabilir. Fakat yine de sizi mutlu edeceğini düşünüyorum.

Bütün bir yıl boyunca içeceğiniz sıcak çay veya kahvenizin Atina Temalı Bardak ile olmasını istemez misiniz?

Komşuda Ne Oluyor sayfası olarak yaptığım ilk çekilişin üzerinden 2 yıl geçmiş. Bugüne kadar yapılan toplam 5 çekiliş ile beraber 2015 yılı çekilişi bunun 6.’sı olacak.

ÇEKİLİŞE NASIL KATILABİLİRİM?

Atina Temalı Bardak ödüllü çekilişe katılmanız için yapmanız gerekenler ise çok basit. Sadece 2 aşamadan ibaret.

Aşağıda bulunan 2 adım aracılığı ile Komşuda Ne Oluyor sayfasının Facebook sayfasını beğenmeniz. Ve sonrasında ise kazanan olmanız durumunda size ulaşabileceğim bir email adresi girmeniz. Hepsi bu kadar.

1. Adım: Facebook’ta Beğenin

2. Adım: Email Adresiniz
Çekiliş ödülü olan Atina bardağını kazanmanız durumunda sizinle iletişime geçebileceğim isim ve email adresinizi giriniz.

Adınız:

Email Adresiniz:

Keşke katılan herkese bu kupadan verebilsem

İşte hepsi bu kadar. Yapmanız gerekenler çok basit. Çekilişe katılın ve Atina Temalı Bardağı kazanmak için şansınızı deneyin. Ne de olsa kaybedeceğiniz birşey yok :)

ÇEKİLİŞ KURAL VE ŞARTLARI

Yarışmaya katılımınızın gerçekleşebilmesi için her 2 adımı da tamamlamanız gerekmektedir.
Son katılım tarihi: 16 Ocak 2014 – Saat: 23.59
Daha önceki çekilişlerde olduğu gibi çekilişin talihlisi random.org ile belirlenecektir.
Kazanmanız durumunda bardağınız istediğiniz bir adrese, sizin tarafınızdan hiçbir ücret ödenmeden gönderilecektir.
ŞİMDİDEN KATILAN HERKESE BOL ŞANS DİLERİM

MUTLU YILLAR :)

Çevrimdışı joyucel

• Usta Kampanyacı
Ynt: komsudaneoluyor
« Yanıtla #1 : 06 Ocak 2015, 15:40:07 »
Bu adam daha once de yunanistandan gelsin diye bi site açıp uye olanlara çek vereceğini söylemişti sanırım. ne oldu o kampanya?
Yüce Allah herkese hayırlı kısmetler nasip etsin. Aç gözlülükten uzak etsin.

Çevrimdışı Ready2Die

• Usta Kampanyacı
Ynt: komsudaneoluyor
« Yanıtla #2 : 20 Ocak 2015, 18:13:05 »
Kazanan Talihli: YUSUFCAN TOPRAK
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin