Gönderen Konu: Money Tombala ile Kazananlar!  (Okunma sayısı 9300 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı pesimist06

• Usta Kampanyacı
Ynt: Money Tombala ile Kazananlar!
« Yanıtla #10 : 06 Ocak 2015, 22:41:02 »
1. çinkoyu ilk yapanlardandım ama çinko butonuna tıklanmıyordu, baya bi kızmıştım hakkım kayboldu diye ama 1. çinkoda kazanmışım  :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı nesliyaren

• Usta Kampanyacı
  • Allah hikmeti dilediğine verir.
« Yanıtla #11 : 06 Ocak 2015, 22:42:57 »
walla şu anda önümde 1 poşet ilaçla bilgisayarın başındayım çok şiddetli bir virüs bende hayat bulmuş zatürre olarak bir rekora imza atmışım :)
 ölesine bi bakim dedim ismim varmı ilk saniyede yaptığım halde olmaz diyordum çünkü kazandınız vs dememişti
bu halimle adımı birde görünce nasıl sevindim :)
teşekkürler bugün beni mutlu eden listeyi yayınlayan arkadaşa ben bakmayı bile düşünmüyordum :)

Öncelikle geçmişler olsun; sonuç için rica ederim, kazanmanıza çok sevindim. Hele de böyle zor bir gününüzde gülümsetebildiysem ne mutlu bana ;) daha iyi haberlerinizi alalım inşallah :)
Demek ki, zorlukla beraber bir kolaylık var.
Evet o zorlukla beraber bir kolaylık var!

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 06 Ocak 2015, 23:00:10 »

bu arada benim durumda hepinizin kulağına küpe olsun minicik bir yara burnumda çıktı sabah uyandığımda iyiki doktora gitmişim meğer zatürre başlangıcındaymışım aman diyim burunda veya ağızda aniden çıkan yaraları minicikte olsa göz ardı etmeyin sakın uçuktur diyip geçiştirmeyin
ne grip belirtim vardı ne başka şeyim aniden ateşlenmeye başladım sadece çok yaygınmış birden ortaya çıkıyormuş bu virüs ve direkt zatürre olarak gösteriyormuş kendisini

Öncelikle geçmişler olsun; sonuç için rica ederim, kazanmanıza çok sevindim. Hele de böyle zor bir gününüzde gülümsetebildiysem ne mutlu bana ;) daha iyi haberlerinizi alalım inşallah :)

[/quote]
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı J3askan

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
« Yanıtla #13 : 06 Ocak 2015, 23:11:58 »
geçmiş olsun

Çevrimdışı entryka

• Usta Kampanyacı
  • Valar Dohaeris
« Yanıtla #14 : 06 Ocak 2015, 23:46:49 »
tombalaaaa ! :D ne zaman yüklencek 20 money

Çevrimdışı fatosmurat

• Usta Kampanyacı
  • duble anne :)
« Yanıtla #15 : 07 Ocak 2015, 00:21:43 »

bu arada benim durumda hepinizin kulağına küpe olsun minicik bir yara burnumda çıktı sabah uyandığımda iyiki doktora gitmişim meğer zatürre başlangıcındaymışım aman diyim burunda veya ağızda aniden çıkan yaraları minicikte olsa göz ardı etmeyin sakın uçuktur diyip geçiştirmeyin
ne grip belirtim vardı ne başka şeyim aniden ateşlenmeye başladım sadece çok yaygınmış birden ortaya çıkıyormuş bu virüs ve direkt zatürre olarak gösteriyormuş kendisini

[/quote]
Cok gecmis olsun

Ben de de olmadi gibiydi tombala olmus megerse. Ve fark ettim ki ne cok soyadimla ayni kampanyaci varmis :)
"Ben O'na ne yaptım?" sorusuna yanıt arama.
Muhtemelen iyilik yapmışsındır...

Çevrimdışı sivrimon

• Usta Kampanyacı
  • ertu
    • Sevginin Kiymetini Bilenler
« Yanıtla #16 : 07 Ocak 2015, 01:25:58 »
2. çinko ettim Allah bereket versin :))

Çevrimdışı balca

• Usta Kampanyacı
  • ömer ali-meltem hazan
    • blogum:=)))
« Yanıtla #17 : 07 Ocak 2015, 01:46:45 »
walla şu anda önümde 1 poşet ilaçla bilgisayarın başındayım çok şiddetli bir virüs bende hayat bulmuş zatürre olarak bir rekora imza atmışım :)
 ölesine bi bakim dedim ismim varmı ilk saniyede yaptığım halde olmaz diyordum çünkü kazandınız vs dememişti
bu halimle adımı birde görünce nasıl sevindim :)
teşekkürler bugün beni mutlu eden listeyi yayınlayan arkadaşa ben bakmayı bile düşünmüyordum :)
cok guzel islere imza atiyosunuz siz Allah sifa versin gecsin gitsin hemen...Nazar degdirdim bence ben size :))
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin tıklasanız yeter

Çevrimdışı sevdammm

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #18 : 07 Ocak 2015, 11:59:37 »
 cok guzel islere imza atiyosunuz siz Allah sifa versin gecsin gitsin hemen...Nazar degdirdim bence ben size :))
[/quote]
yok yok ben nazar diilde dua almışımdır sizden :)) yoksa daha en başında yakalıyamazdım rahatsızlığı sallardım gitmezdim doktora :)) aminn canım çok teşekkürler güzel dileklerin için kimin ne derdi varsa geçsin inşallah hep mutlu şeylerimizi paylaşalım
evim evim güzel evim diyebileceğim evim :)

Çevrimdışı Helen

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #19 : 07 Ocak 2015, 12:03:00 »
aaaa bende kazanmışımmm 1.çinko kapalı diye kızıyordum yetişemedik falan diye