Gönderen Konu: Bu Kız Nereye Bakıyor?  (Okunma sayısı 5534 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı uA_girl

• Yeni Kampanyacı
  • *
Ynt: Bu Kız Nereye Bakıyor?
« Yanıtla #10 : 03 Kasım 2009, 18:22:27 »
bence bu bi komplo kız gözleri açık uyuyo :D

Çevrimdışı mesepalamudu

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #11 : 04 Kasım 2009, 10:53:59 »
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
SALDIRDAN ÖNCE YAZILMIŞ TÜM YORUMLAR GEÇERLİDİR

bu ne  demek y a  biri bunu açıklasın sevabına . Salakmıyım ?  saldır  saldır  saldırdan  >:(  Allah Allah ya  saldır ne ki  ;D

;D ;D bu sitede bir gariplik var.

Çevrimdışı wisellite

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #12 : 04 Kasım 2009, 16:01:46 »
bir çift kuşa bakıyor dedim

Çevrimdışı YeniSahip

• Usta Kampanyacı
    • Facebook
« Yanıtla #13 : 13 Kasım 2009, 01:57:35 »
SALDIRDAN ÖNCE YAZILMIŞ TÜM YORUMLAR GEÇERLİDİR

bu ne  demek y a  biri bunu açıklasın sevabına . Salakmıyım ?  saldır  saldır  saldırdan  >:(  Allah Allah ya  saldır ne ki  ;D

;D ;D bu sitede bir gariplik var.

Site bir ara saldırıya uğramış da, saldırıdan önceki gönderimler de geçerli olacaktır demek istemişler fakat saldır yazmışlar. Kampanya sonuçlanmış.

Kazanan aşağıdaki yazısı ile Adem GİYİCİ.

"Da Vinci nin Baktırdığı Yere

Bu dünyalar tatlısı kızın nereye baktığına değil nasıl baktığına odaklanılmalı öncelikle bence... Bir Mona Lisa tablosu gördüm ben bu resimde. Mona Lisa daki o gizemli gülümsemeyi gördüm... Umutsuz değil anlaşılan bu minik güzelimiz, ama mutlu da değil sanki... Dedim ya gizemli gülümseme diye... Anlayamıyorsunu z o küçücük kafasından geçenleri. Leonardo Da Vİnci de belki de böyle bir gizemli gülümseme tasavvur etmiştir, kimbilir?

Sonraları düşündüm bu şirinliğin nereye bakabileceğine bu dikenlerin ardından...

Bu kız Durağan’ ımızdır; bize bakıyor, ne yapıyoruz Durağanımız için Durağanımız yoksullukla boğuşurken... Can damarı eğitimi ne kadar ön plana çıkarabildiğimi ze bakıyor...
Bu kız Sinop’ tur; Durağan’ a bakıyor, bu şirin ilçesinin ne zaman küçük menfaatler uğruna büyük balıkları kaçırmaktan vazgeçeceğine bakıyor...
Bu kız Türkiye’ dir; en kuzey nokktalarına bakıyor haritanın. Her karesiyle insanı kendine aşık eden manzaraları nasıl da hiç kimseye duyuramadığımız a bakıyor, bize hayıflanıyor... Paris’ in, Londra’ nın, Roma’ nın, Madrid’ in ve diğer avrupa şehirlerinin güzelliklerini bir çok bilmişlik havasında anlatıp, kendi cennet vatanının güzelliklerini dünyaya göstermek bir yana daha kendisi bile görmeyen insanlarına bakıyor.
Bu kız Gazze’ dir; Türkiye’ ye bakıyor Osmanlı bıraktığından beridir gülmeyen yüzüyle... Gördüğü zulme dur diyecek bir ses bekledi yıllardır...
Bu kız dünyadır; Türk Milletine bakıyor Osmanlı Devleti etkinliğini yitireliden beridir büründüğü kargaşa ve gözyaşıyla. Belki zor dünya barışını inşaa etmek ama, bu yolda emek harcayan bir millet görmek istercesine bakıyorlar Türklere.

Kısacası bu kız değerli ve kutsal saydığımız herşeydir. Hepimiz birer Da Vinci' yiz bu tablo karşısında ve herşey bizim elimizde: Bu kızın yerine herşeyi herkesi koyabiliriz ve bu kızı her yöne, heryere bakıtabiliriz o menfaat, çıkar ve önyargı denen dikenli tellerimizin arkasından. Dedim ya yazının başında Mona Lisa’ nın “Gizemli Bakışı” var diye bu kızda... Kişisel çıkar ve önyargılarımızı ön planda tutarak bu bakışlar önündeki dikenli telleri ne kadar çoğaltırsak bu şirinliğin yüzünde o kadar hüzün ve keder, ancak; kendi çıkarlarımızı ve kalıplaşmış, mantıkla bağdaşmayan inanç ve düşüncelerimizi bir kenara bırakarak o telleri yerle bir ederek, üzerine düşeni yapabilirsek bir o kadar masum bir tebessüm çıkar ortaya...

Gördüğünüzün o paha biçilemez tebessümler olması dileğiyle..."

Bu arada artık Biten Kampanyalar'a alınabilir, moderatörün bilgisine..!
« Son Düzenleme: 13 Kasım 2009, 02:00:49 Gönderen: YeniSahip »

Çevrimdışı Lasido

• Deneyimli Kampanyacı
    • Kampanya Sepeti
« Yanıtla #14 : 13 Kasım 2009, 02:06:46 »
güzelde yazmış

Çevrimdışı masumkedi

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #15 : 13 Kasım 2009, 02:19:22 »
bence yazıyı yazan kişi haketmiş ödülü çok hoş yazmış :)

Çevrimdışı ahra

• Deneyimli Kampanyacı
« Yanıtla #16 : 13 Kasım 2009, 13:35:28 »
çok güzel yazöış gerçekten ödülü hakeden bir yazı olmuş..

Çevrimdışı angel65

• Acemi Kampanyacı
  • **
« Yanıtla #17 : 13 Kasım 2009, 13:50:46 »
evet bencede güzel yazmış haketmiş.