SALDIRDAN ÖNCE YAZILMIŞ TÜM YORUMLAR GEÇERLİDİR
bu ne demek y a biri bunu açıklasın sevabına . Salakmıyım ? saldır saldır saldırdan
Allah Allah ya saldır ne ki 
bu sitede bir gariplik var.
Site bir ara saldırıya uğramış da, saldırıdan önceki gönderimler de geçerli olacaktır demek istemişler fakat saldır yazmışlar. Kampanya sonuçlanmış.
Kazanan aşağıdaki yazısı ile Adem GİYİCİ.
"Da Vinci nin Baktırdığı Yere
Bu dünyalar tatlısı kızın nereye baktığına değil nasıl baktığına odaklanılmalı öncelikle bence... Bir Mona Lisa tablosu gördüm ben bu resimde. Mona Lisa daki o gizemli gülümsemeyi gördüm... Umutsuz değil anlaşılan bu minik güzelimiz, ama mutlu da değil sanki... Dedim ya gizemli gülümseme diye... Anlayamıyorsunu z o küçücük kafasından geçenleri. Leonardo Da Vİnci de belki de böyle bir gizemli gülümseme tasavvur etmiştir, kimbilir?
Sonraları düşündüm bu şirinliğin nereye bakabileceğine bu dikenlerin ardından...
Bu kız Durağan’ ımızdır; bize bakıyor, ne yapıyoruz Durağanımız için Durağanımız yoksullukla boğuşurken... Can damarı eğitimi ne kadar ön plana çıkarabildiğimi ze bakıyor...
Bu kız Sinop’ tur; Durağan’ a bakıyor, bu şirin ilçesinin ne zaman küçük menfaatler uğruna büyük balıkları kaçırmaktan vazgeçeceğine bakıyor...
Bu kız Türkiye’ dir; en kuzey nokktalarına bakıyor haritanın. Her karesiyle insanı kendine aşık eden manzaraları nasıl da hiç kimseye duyuramadığımız a bakıyor, bize hayıflanıyor... Paris’ in, Londra’ nın, Roma’ nın, Madrid’ in ve diğer avrupa şehirlerinin güzelliklerini bir çok bilmişlik havasında anlatıp, kendi cennet vatanının güzelliklerini dünyaya göstermek bir yana daha kendisi bile görmeyen insanlarına bakıyor.
Bu kız Gazze’ dir; Türkiye’ ye bakıyor Osmanlı bıraktığından beridir gülmeyen yüzüyle... Gördüğü zulme dur diyecek bir ses bekledi yıllardır...
Bu kız dünyadır; Türk Milletine bakıyor Osmanlı Devleti etkinliğini yitireliden beridir büründüğü kargaşa ve gözyaşıyla. Belki zor dünya barışını inşaa etmek ama, bu yolda emek harcayan bir millet görmek istercesine bakıyorlar Türklere.
Kısacası bu kız değerli ve kutsal saydığımız herşeydir. Hepimiz birer Da Vinci' yiz bu tablo karşısında ve herşey bizim elimizde: Bu kızın yerine herşeyi herkesi koyabiliriz ve bu kızı her yöne, heryere bakıtabiliriz o menfaat, çıkar ve önyargı denen dikenli tellerimizin arkasından. Dedim ya yazının başında Mona Lisa’ nın “Gizemli Bakışı” var diye bu kızda... Kişisel çıkar ve önyargılarımızı ön planda tutarak bu bakışlar önündeki dikenli telleri ne kadar çoğaltırsak bu şirinliğin yüzünde o kadar hüzün ve keder, ancak; kendi çıkarlarımızı ve kalıplaşmış, mantıkla bağdaşmayan inanç ve düşüncelerimizi bir kenara bırakarak o telleri yerle bir ederek, üzerine düşeni yapabilirsek bir o kadar masum bir tebessüm çıkar ortaya...
Gördüğünüzün o paha biçilemez tebessümler olması dileğiyle..."
Bu arada artık Biten Kampanyalar'a alınabilir, moderatörün bilgisine..!