Gönderen Konu: Döviz Alım Satımı  (Okunma sayısı 2364 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
Döviz Alım Satımı
« : 30 Aralık 2014, 16:21:03 »
arkadaşlar döviz bürosunu aradım dolar satış: 2.35 derken alış yani bozdururken 2.28 diyor aradaki fark çok büyük doları nereden alıp satmak mantıklı bankalardan mı kuyumculardan mı ptt ye sordum o da komisyon alıyormuş yardımınıza ihtiyacım var.

Çevrimdışı gkymrc

• Usta Kampanyacı
    • Kokla Dünyayı
Ynt: Döviz Alım Satımı
« Yanıtla #1 : 01 Ocak 2015, 16:54:25 »
Merhaba,

Çok iyi bilmiyorum ama ben İş bankası internet şubesinini döviz kurlarının her zaman dışarıdan bir kaç kuruş yüksek olduğunu gördüm, hatta bir keresinde hesaba yatırıp hemen orda telefonla internetten bozdurup, gişeden geri çekmiştim. Ama dikkat, banka şubelerinin kapalı olduğu saatlerde orada bile korkunç bir fark oluyor.

Bir de mesela biz İzmir'liyiz babam asla çarşıda bozdurmaz her zaman Kemeraltına iner. Belki olduğunuz şehirde böyle bir ticaret merkezi varsa orayı takip etmek yararlı olabilir.

Mutlaka bu işin kurdu olan arkadaşlar vardır, onlar daha çok yardımcı olabilirler.

İyi yıllar
Lütfen takip :)
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
referans linklerim Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #2 : 01 Ocak 2015, 20:08:35 »
Çok teşekkür ederim size ben de Manisalıyım, İzmir'de öğrenciyim. Kemeraltında nereye bozduruyor babanız İzmir memleketim sayılır aslen Manisalıyım İzmir doğumluyum. malum İzmir hiç uzak kalmadığımız yer

Çevrimdışı 3333iga

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #3 : 01 Ocak 2015, 22:28:05 »
bankalarrın içinde döviz alım satımında marjı en az olan şekerbank tır.2.325-2.332 gibi.çok cüzi bir fark olur genelde.aynı şekilde diğer döviz kurları ve altın da da.

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #4 : 02 Ocak 2015, 00:52:29 »
Çok sağolun bir arkadaşım da aynısını söyledi. ama şekerbankın sitesine baktığımda alış 2.30 satış 2.36 yazıyor bu dogru değil sanırım?

Çevrimdışı 3333iga

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #5 : 02 Ocak 2015, 11:49:36 »
bankların döviz alım satımı sabah 8,30-18,00 arası olur haftaiçi.o saatlerden sonra ve hafta sonları marjları açarlar 2,30-2,36 gibi.ama şu an itibarı ile fiyatlar
Şekerbank İnternet ve Telefon Bankacılığı Döviz Kurları
(Son Güncellenme Tarihi: 02/01/2015 11:47:41)
Döviz Cinsi   Döviz Alış   Döviz Satış
USD   2.3420   2.3490
EUR   2.8230   2.8311           gibi çok cüz i marjlar var.piyasada cazibi yoktur :)

Çevrimdışı OTELCi

• Usta Kampanyacı
  • ''Use, what you have ; Do, what you can"
« Yanıtla #6 : 02 Ocak 2015, 12:37:28 »
Bizim memleket Gurbetçi  Kaynadığı  ve 10-15 doviz burosu olduğu için; benim tecrübem şudur;
en yüksek doviz bozan banka ŞEKERBANK tır.... Alım yapacaksan Hangi banka ucuz verir bilmem ama. birde şu var. Yüksek meblağlı doviz alımında (10.000 € ve üstü) doviz burolarıda dovizi yüksekten bozarlar yada sana düşükten satarlar. Bence sen hiç bulaşma bu işe. 7/24 piyasayı takip etmen olman lazım çünkü.

Çevrimdışı kampanyacı45

• Usta Kampanyacı
« Yanıtla #7 : 02 Ocak 2015, 19:55:40 »
Şekerbank'a bozdurdum arkadaşlar Manisa'da kuyumcuları ve döviz bürosunu dolaştım en iyisi Şekerbank sağolun yardımlarınız için  :)

Çevrimdışı pLnLp

• Forum Moderatörü
  • Usta Kampanyacı
  • Tek arkadaşı "üzüm" :)
« Yanıtla #8 : 02 Ocak 2015, 21:33:55 »
böyle işler için en iyisi kapalı çarşıdır. orda serbest piyasa ve dunya piyasalarına göre 1 puan düşüğüne alım satım yaparlar dolar ve euroda. Birde orda dövizci cok oldugu için kendi aralarında epey bi rekabet oluyor. Ellerinde dolar euro adedine kadar değişebiliyor euro cok ihtiytacları varsa hepsnden daha yükseğe bozuyolar.
diğer chf gbp gibi  yabancı paralar 4-5 puan arayla alım satımı yapılıyo. Banka dan işlem yapmak daha zararlı cunku onlar işlem ucreti alıyor. İnternet bankacılıgında bu işlem oluyormu bilmiyorum.
Ama bankada bu sekılde.
Çevre içlerde Dövizciler doğal olarak 20 30 puan katabiliyo herkesin kendi insiyatifine kalmıs.
Twitter:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
İnstagram:Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin
Teklife Bir Tık Linkleri görmeye yetkiniz yok. Kayit olun veya giris yapin